reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Ja też nie jem dużo. Nie jem fastfoodów i innych podobnych. Za to dużo owoców wcinam bo mam dużą ochotę.
Miałam dzisiaj wstawić łopatkę do gotowania na krokiety na jutro i zapomniałam... Eh, trzeba będzie rano wstać i to zrobić, ale już dzisiaj nie miałam czasu.

reklama
Cześć. Ja nie wyspana. Coś w nocy spać nie mogłam i co godzinę budziłam się. Raz mi gorąco było, a raz zimno. Teraz tylko z bólem głowy zostałam. Do tego o 6-tej do męża z pracy dzwonili, że ma do pracy na parę godzin przyjechać, bo od jutra audyty u nich, a trochę osób, które miało być olało sprawę i nie przyjechali. Mam nadzieje, że dam radę jakoś dzisiaj. Wczoraj w dziewczynki jakiś diabeł wskoczył i były niegrzeczne. Oby dzisiaj jak M nie ma niech nie dadzą mi popalić.

Proszę o jutrzejsze kciuki mój M na umowę o pracę ma jutro rozmowę. Chcielibyśmy aby w końcu mu się udało. Lepsze zarobki, lepsza atmosfera i więcej pieniędzy i więcej czasu dla nas. Mój M pracuje na umowę o pracę (którą od trzech msc wypowiada) i ma swoją działalność.

Co do wagi, to u mnie od początku ciąży 1,5/2kg. Mało jadam. Często muszę wmuszać w siebie aby mdłości nie mieć.

Pozdrawiam.

Witam
Podczytuje sobie Was od jakiegoś czasu
Ostatnią @ miałam 5 grudnia ale w moim przypadku to nic dziwnego, wiedźma przychodzi średnio 2 razy w roku. Tylko uporczywy ból podbrzusza koło 18 stycznia kazał mi sięgnąć po test no i proszę 2 krechy, nieukrywam, że szok i niedowierzanie ogromne a radość ze łzami w oczach i szybką pobudka męża. 21 stycznia miałam wizytę u lekarza z powodu zawirowań @ określił mnie na 4 tydz choć beta podaje starszy wiek ciąży, ale co tam. Kolejną wizytę mam 16 lutego jakoś dam rady. Przybliżony termin to 20 września. Wygląda, że BARDZO lubię ten miesiąc bo mój pierwszy cudek jest z 5 IX
Pozdrawiam serdecznie

Witaj Sreberko☺
U mnie kiepsko. Głowa mnie boli i mdłości wróciły. No ale cóż wstać trzeba i obiadek trzeba ugotować niestety.
U mnie dziś rosół bo córka bardzo lubi i gesina pieczona w rękawie z warzywami.
A Wy Kochane co dziś pichcicie?
Miłego dnia Wszystkim

Hejka
Ja od rana gula w gardle, mdli koszmarnie. Nawet luteiny jeszcze nie wzięłam bo boję się, że haftne jak ten smak poczuje.

Na obiad golonka z indyka pieczona w rękawie, plus ziemniaki pieczone i surówka z kapusty pekińskiej. Jak zwykle sobie na jedzenie popatrzę.....

Molly ja mam takie krostki od zawsze są na brodawkach.
Dziewczyny co to jest PAP?
Ja idę zaraz zmienić hybryde bo mam imprezę w sobotę.

Ledwo was nadrobiłam. Gratuluję rosnących maluchów i witam nowe mamuśki. Ja wczoraj nie sprzątająca bo rodzice mieli pierwsza część przeprowadzki. Ja zostałam z mamą bo miała atak swojej choroby. Zrobiliśmy krokiety i barszczyk. Nie zdążyłam schyłku die nad muszla. ;( a był taki smaczny obiad heh. Mdłości mam mniejsze ale odruch został ;(. Pytanie czy morfologia glukoza, mocz i progesteron to nie za mało jak na pierwszą wizytę?

reklama
Witaj sreberko :). To Ty zaskoczona podobnie jak ja. @ miałam 2.12, byłam w grudniu w trakcie stymulacji do in vitro. Transfer odroczony, bo miałam hiperstymulację. Trwała 3 tyg, zero @,nawet jak przeszła hiperka. Potem nawrót mdłości i dopiero to mnie tknęło i zrobiłam test - dwie krechy. To było 12.01. Ja tez mam nieregularne @.

Do góry