reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Dziękuję za miłe przywitanie.

KasiaMarysia23, u mnie 8 tydz i 2 dni.

Ja też mam mdłości, ale z rana przeważnie. Chyba, że coś nie tak zjem to od razu do łazienki. Przeszkadza mi ketchup. A poza tym przy dziewczynkach jadłam dużo czekolady, a teraz nie mam ochoty na nic słodkiego. Może w końcu chłopak będzie :p A jak nie to najważniejsze aby zdrowe.

Jasne, moje dzieci rozumieją, że mama dzidzie ma w brzuchu. Tylko ich zdaniem mały/mała już powinna wyjść, bo za długo siedzi. A poza tym młodsza wczoraj powiedziała, że ja dzidzie połknęłam i niedługo brzuch mi obetną:p

Dziewczyny, macie coś takiego że co godzinę budzicie się? Albo w nocy obudzicie się i czujecie się wyspane? Ja raz mam tak, że co godzinę budzę się i do łazienki lecę, albo 2/3 w nocy obudze się i długo nie mogę zasnąć i zaraz robiłabym coś w domu.

reklama
Nasi chłopcy przegrali z Chorwacją chyba aż 14 bramkami. Żal mi ich kurde. Tylko się wkurzylam przy tym meczu.

Hej, zazdroszcze wam, ze juz macie potwierdzenie od lekarza, ja mimo, ze mam termin 19.09 to musze czekac jeszcze 3 tyg na wizyte, poniewaz mieszkam w szkocji. A tak w ogole macie jakies sposoby na uczucie kwasu w ustach?

Malusiolka witamy i gratuluję :) bardzo mi przykro z powodu Twoich nie donoszonych ciąży :( teraz na pewno wszystko pójdzie gładko i Maleństwo urodzi się zdrowe :) tego Wam życzę :)

agus8819 rozumiem Cię, że ciekawość Cię zżera :) swoją drogą to moim zdaniem tak późne wizyty w ciąży w niektórych krajach to jakaś masakra. W końcu pierwszy trymestr jest tak ważny dla Maluszka, ale nie martw się, wszystko jest dobrze z Twoim Skarbem na pewno :)

Anik ja też kiedyś uwielbiałam Z archiwum X :D może też sobie zacznę oglądać :D

KasiaMarysia powodzenia jutro na wizycie, daj znać jak poszło :)

Mnie od wczoraj naszło na paprykarz szczeciński i już drugi dzień się nim zajadam ;)

Ja zmykam do łóżka. Ciekawe czy uda się zasnąć ;)
Jutro z rana czeka mnie "wycieczka" do Krakowa wiec trzeba się w miarę wyspać.
Dobranoc :)

Molly te czopki to Torecan. Koleżanka brała w ciąży bo haftowala i mówi, że pomagały. Ale ja jakoś się boję..... Mimo, że gin mówi iż bezpieczne.

Agus8819 ja zuje gumę, albo ssam landrynke lub mentosa. Nic innego mi nie pomaga. Nawet umycie zębów i języka. Do tego ten ślinotok...... Bleeeeeee.

Malusiolka mam tak ze trzy tygodnie, że budzę się ok 5 i do 6 przewalam na wyrku. Potem zasypiam i jak synek wstaje to ja mam problem z otworzeniem oczu....

Nasi chłopcy przegrali z Chorwacją chyba aż 14 bramkami. Żal mi ich kurde. Tylko się wkurzylam przy tym meczu.

Nie denerwuj się Kochana...
Nowe sezony były na Fox. Nagralam i dzisiaj obejrzeliśmy z mężem.
A stare pewnie są na necie :) w pierwszej ciąży obejrzeliśmy wszystkie sezony :)

Mnie to zawsze przeraża ta muzyka na początku, jak miałam 11 lat to chętnie oglądałam , teraz to się boję.

Molly to smacznego :) Napiszę ok 12 jak po wizycie :)

Malusiolka
ja się często budzę w nocy, ale może dlatego, że się stresuję. Ostatnio mam wrażenie, że coś nie tak z maluszkiem chociaż mdłości wróciły i rzyganko było :D

Kochane słodkich snów :)

reklama
Czesc kochane.
Ja wczoraj mialam urodziny tesciowej wiec byla kolacja w restauracji. Jednym z prezentow bylo info o dzidzi. Wiec teraz tylko moi rodzice musza sie dowiedziec. Moja Nikola wie juz jakis czas i nic nikomu nie wygadala bo to tajemnica ;)
Nie moze sie doczekac kiedy w koncu dzdzi wyjdzie.
Zaraz do pracy. Czeka mnie ciezki dzien

Do góry