reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Judy dobrego masz męża ;)

Malusiolka nie zakładaj najgorszego od razu. Jeśli miałaś już jakieś problemy z małą to koniecznie zrób te badania. Profilaktyka najważniejsza :)

Niunias ;) rzeczywiście fajny prezent. Musisz się się dobrze i dogadywac z teściowa skoro pierwsza się dowiedziała.

Jane potem to mała będzie chciała się z Tobą brzuszkiem bawić jak opowiesz jej kogo nie masz w środku i jak poczuje ruchy bobasa. Dzieci są bardzo ciekawskie :-)

Annam jeśli nie to masz ciężkiej pracy i masz ochotę pracować to czemu nie ;) ja Cię chyba kojarzę w ze starczek od razu majdaczka chyba 2015 prawda???
Powodzenia na wizycie &&&

Anik wybrałas poduszkę???

Dziękuję za kciuki, przydadzą się :*

Która laska jutro ma wizytę??

reklama
Dzień dobry Kochane! powodzenia wszystkim, które mają dziś wizyty :) czekamy na relację :)

Ja dziś znów wymiotowałam z rana. Teraz już chyba tak będzie do końca I trymestru. Mam nadzieję, że nie dłużej :(

Buziaczki i miłego dnia :*

Gratuluję ;)

Ja padam, ciężka noc. Nie mogę sie wyspac, ciągle jakieś koszmary, budzę się co chwile.

Ja będę kupować napewno tą poduszkę ;) ale dopiero za jakieś 2 msc ;)

Ja tą poduszke zażyczyłam sobie na wielkanoc:)
Ja mam zamiar pracowac do konca czerwca.
Slyszalyscie o tym wirusie przenoszącym przez komary szkodliwym dla płodu co szaleje w ameryce południowej ?
Wczoraj w wiadomosciach mowili ze pojawil sie juz w europie i ze przy cieplym lecie moze dotrzec i do Polski.

reklama
Ja nie słyszałam,nie oglądam tv.. Właśnie kobietki bo nie wiem co zrobić z pracą. jestem stylistką paznokci i mam styczność z lakierami/żelami. zastanawiam się czy nie jest to zbyt szkodliwe, zakładam maseczkę przy piłowaniu zawsze. ale ona mało daje, Co myślicie? Nie wiem co zrobić. :/

Do góry