anik.
Mama Krzysia :)
Anik mnie też czeka remont całej kuchni i łazienki i to na już ;(
U nas cały parter domu, plus ocieplenie...
Oglądam te poduszki na allegro i nie wiem na którą się zdecydować...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anik mnie też czeka remont całej kuchni i łazienki i to na już ;(
U mnie w asystencie ciąży jest napisane tak :
Witam i gratuluje ! Wydaje mi sie ze to zalezy od tego czy chcesz aby reszta swiata dowiedziala sie o ciazy. Dzieci w tym wieku wyklepia wszystko. Moj syn wlasnie z tego wzgledu jeszcze nie wie bo to narazie tajemnica.Przyszłam się przywitać, dzisiaj potwierdziło się wszystko - będzie dzidzia, termin na 10-11 września
Moje mdłości rozwiązały się same, w sumie, wystarczy że jem regularnie co 2-3 godziny i jestem w stanie normalnie funkcjonować, niestety poza serkiem almette z ziołami przełykanie czegokolwiek kończy się mdłościami, no i dochodzi zgaga
Pytanie do mamuś co już mają mniej więcej 5-6 letnie pociechy - powiedziałyście już o rodzeństwie? Ja się waham, nie wiem czy to nie za wcześnie, czy poczekać, czy wręcz odwrotnie - już teraz uświadamiać córkę o tym, że będzie nowy dzidziuś w rodzinie.
ZazdroszczeKasiaMarysia - mam tą samą aplikację i właśnie od dziś 9 tydzień (8t0d).![]()
Zazdroszczecoraz blizej 12stego
![]()