reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

reklama
Ja nie miałam takiego skierowania skierowania, ocena polozenia dziecka jest juz podstawa do planowanego cc.Byłam w szpitalu na konsultacji kwalifikującej ale z tego co sie orientuje wiekszosc szpitali takie kwalifikacje robi co by termin ustalic.Zadzwon do szpitala w ktorym chcesz rodzic i zapytaj jaka maja metode postepowania w takim wypadku i bedziesz spokojniejsza.Jak już i tak wiesz że szykuje się cc to przynajmniej bedziesz miec na spokojnie a nie na gwałt

A więc muszę mieć skierowanie na cc . Wykonują je dopiero po 39 tc czyli ja mam 19 wrzesnia idealnie 39 tc [emoji4]zobaczymy czy moj znajomy da się namówić na skierowanie ale wydaje mi się ze nie [emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Rosie2 ja też mam.cukrzycę ciążowa. Z insulina i nikt mi nawet nie mówił żeby wcześniej wywoływać :szok:
Dużo dziewczym miało wywoływanie wcześniej.

reklama
Właśnie mam straszne parcie na sprzątanie i ogarnianie wszystko co trzeba było zrobiłam juz duzo wcześniej .. skoro tak to moze zdążę urodzić przed wywołaniem ..:)
MartAo nie ma co sie stresować nie każdemu podobno wywołują wcześniej moja koleżanka miała wywołane na 40 tydzien z cukrzyca..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry