reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

reklama
Aniaczarnulo faktycznie tak ci życzę żeby cię za chwile ruszyło może masuj piersi ale to trzeba przez co najmniej godz bez przerwy a szyjke nie dałabys rade sobie po masować albo jedz na izbę przyjęć i powiedz ze miałaś skurcze może trafisz na kogoś wyrozumialego i powiesz ze mąż wyjeżdża a jesteś po terminie

Ostatnia edycja:
Rosie2 ja też na insulinie krótko działającej i u mnie ruch powoduje fajne spadki nie potrzebuje się aż tak insuliny ja czuję się super noga przestaje boleć mogę znowu chodzić wiec mogę i rodzic dzisiaj jeszcze popastuje podlogi

Hej dziewczyny [emoji4]
Maruda202 gratuluję [emoji4]
Ja dziś już po wizycie dostałam skierowanie na cc w środę mam się wstawić w szpitalu ale jak dojadę do domu i trochę odpocznę to jeszcze muszę zadzwonić do tego szpitala i spytać się co i jak [emoji4]lena wazy 3200 [emoji4] a na rozwarcie mi nie patrzył bo robił mi tylko usg zewnetrzne [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Aniaczarnulo faktycznie tak ci życzę żeby cię za chwile ruszyło może masuj piersi ale to trzeba przez co najmniej godz bez przerwy a szyjke nie dałabys rade sobie po masować albo jedz na izbę przyjęć i powiedz ze miałaś skurcze może trafisz na kogoś wyrozumialego i powiesz ze mąż wyjeżdża a jesteś po terminie
Już odpuściłam sobie. Jutro na spokojnie go wyszykuję na wyjazd , posmażę mięcho, spakujemy go i w niedzielę rano niech jedzie. A ja w niedzielę na ip pojadę , powiem ze obrzęki mam coraz mocniejsze i cisnienie wysokie i niech robią co chca.trudno. choć bardzo smutno

reklama
Dziewczynki. Dziś w nocy zaczeły pojawiać się skurcze. O 7 rano po porannej toalecie dostrzegłam na papierze mega śluz z krwią. Teraz mam skurcze co 15 min z bólami na krzyż. Jeszcze nie panikuje. Jestem w trakcie smażenia mięs dla męża na wyjazd.
Zastanawiam się czy zdąży zobaczyć Lenkę przed wyjazdem

Do góry