reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Rosie - ja miałam takie coś już 3 dni przed porodem. Jak siedziałam na kibelku to czasami musiałam aż wstać bo mega kłucie szło od kręgosłupa na pachwiny.

reklama
Hejka dziewczyny☺
Byłam wczoraj na wizycie. Mam 2 cm rozwarcia. Główka dzidzi w kanale.
I ciągle mam paranoje że odchodzą mi wody :crazy:
A co u Was?

A ja nawet nie umiem wstać z łóżka z bólem szykuję dzieci i daję jeść ból niemilosierny, już nie wiem co robić boje się porodu bo jak ja urodze jak tu do toalety idę długo i z płaczem

MartAo ja miałam ostatnio rozwarcie na 2 cm [emoji4]zobaczymy co w piątek powie gin [emoji4]a z odejściem wód też mam nerwy szczególnie ze jak muszę być szybko w szpitalu bo cc [emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis po
Wizycie u lekarza 21 mam
Stawić sie na wywołanie na 39
Tydzien ( jesli do tego czasu sama nie urodzę ) tez mam ciagle stresa z tymi wodami

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na temperaturę w ciąży jedyny środek dozwolony to apap. To tak w razie czego jakbyś chciała coś wziąć. No i faktycznie lec lepiej z tym do lekarza :/
No a z tymi wodami to mam tak samo. Boję się ze przegapie ten moment przez co ciągle mam wrażenie że to juz.

Do góry