reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześnióweczki

Ja na wywołanie ze względu na cukrzyce ciążowa i
Nie chcą trzymać mnie do 40
Tygodnia tak w razie w , mówią ze 39
Tydzien juz bezpieczny a i oni beda spokojniejsi o mała

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie tez nie ma cech makrosomii , mała nie całe 2 tyg ważyła ok 2.700 a ja sama wyglądam szkieletor, po prostu w każdym kraju chyba inaczej .. wola sie zabezpieczyć w razie gdyby 'coś ' ja sama jestem
Przerażona porodem wiec chyba moze to
Lepiej ze znam
Datę ... tego dnia o 8 mam
Zadzwonić do
Szpitala i maja mi powiedzieć o której sie stawić

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Judy166 jak wam fajnie bardzo Ci zazdroszczę ale tak w pozytywnym słowa znaczeniu
Ja dzisiaj ciut lepiej noga troszkę mniej boli ale biorę paracetamol
Rosie2 masz rację co kraj co lekarz szpital to inne podejście

Hej dziewczyny [emoji4]w końcu się wyspalam [emoji4]pogoda nawet ładna mam nadzieję ze nie będzie upału [emoji4] a jak Wy się czujecie ? Kurczę ja mam 2cm rozwarcia a żadnych skurczy nie czuję [emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Rosie2 ale tak masz ochotę sprzątać czy musisz ? Bo jeżeli naszła Cię nagła ochota na porządki to zawsze się mówi że poród już tuż tuż [emoji4]eh a ja wyczekuje z niecierpliwością[emoji53]bardziej wolałabym mieć skierowanie na te cc i spokojnie wszystko a nie w strachu czy zdążą mi zrobić cc [emoji53]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry