reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
@Kara88 to chyba pierwsza przedstawisz nam swojego maluszka [emoji4]

Wczoraj z siostrą oglądaliśmy zdjęcia mojej córki gdy była malutka, wzięło mnie na wspominki, dzieci zdecydowanie za szybko rosną [emoji17] wciąż mam wrażenie, że ona jest taka malutka i nic się nie zmieniła, a prawda taka, że niedługo mnie przerośnie [emoji23]

Dziewczyny zastanawiałyście się już może nad wakacjami czy w tym roku odpuszczacie? Znacie jakieś fajne, godne polecenia miejscówki nad Polskim morzem?

Ja chyba w tym roku odpuszczam wakacje chociaż napewno będzie mi brakować bo co roku zawsze jezdzimy :( może pod koniec maja gdzieś pojedziemy na 3-4 dni, ale ja z południa więc może nad Solinę. Nad Polskim morzem to byłam tylko w Gdyni parę razy i na Helu ale zawsze na kwaterze prywatnej.

Tak szczerze to wydaje mi sie ze nawet u bardzo szczupłych dziewczyn ruchy w 12t są raczej nieprawdopodobne ;)

Ja najbardziej nie lubilam jak juz byla głową w dół i miała czkawke ehhh a tak to uwielbiałam czuć ruchy, nie dala mi popalić

@jurkovska ale fajny czas przed Wami, planowanie, urządzanie, super :D

Moja córka z gorączką więc dzisiaj dzień kiszenia sie w domu

Mi szykuje się wesele w maju na Podkarpaciu więc jakieś 900km ode mnie, 14 godzin jazdy więc sobie odpuszczam:-( :( za daleko i boję się że coś się stanie... szkoda bo myślałam że tym razem w końcu pobawie się na weselu:cool2: kuzynostwo się żeni, wychodzą za mąż a ja nigdy nie mogłam dojechać, tym razem załatwiłam sobie wolne w pracy, mąż zjeżdża akurat w tym czasie w Danii a tu niespodziankao_O fasolka w brzuszku:p po prawie 4 latach to było jak cud:tak: więc pielęgnuje mój skarb i nie ryzykuje podróżami;-) ;)

@Kara88 to chyba pierwsza przedstawisz nam swojego maluszka [emoji4]

Wczoraj z siostrą oglądaliśmy zdjęcia mojej córki gdy była malutka, wzięło mnie na wspominki, dzieci zdecydowanie za szybko rosną [emoji17] wciąż mam wrażenie, że ona jest taka malutka i nic się nie zmieniła, a prawda taka, że niedługo mnie przerośnie [emoji23]

Dziewczyny zastanawiałyście się już może nad wakacjami czy w tym roku odpuszczacie? Znacie jakieś fajne, godne polecenia miejscówki nad Polskim morzem?
Ja mam w planach wakacje poza krajem. Lekarz mi odradzał ale ja chyba nie odpuszczę. Straciliśmy wyjazd na ferie i dzieci mi nie odpuszcza. No i góry jak co roku musza byc

Ja to jednego czego się boje na wyjeździe to jedzenie. Nie chodzi mi o jakość posiłków bo zwykle wybieram dobre miejsca ale o czystość kuchni i przygotowywania. Chodzi mi o mycie warzyw czy owoców i surowe mięso. Ja nie miałam toksoplazmozy i obawiam się jesc poza domem. Nie wiem jakaś moja obsesja

reklama
Ja z mężem nie jedziemy...odpuszczamy...za to syn jedzie z moimi rodzicami na tydzień nad polskie morze, a wydaje mi się że teście tez go wezmą żeby nie być gorszymi[emoji23]

Do góry