reklama
bleucoco
Fanka BB :)
Nie patrz na wybarwienie kreski. Ja przy becie 82 i teście z czułością od 10 miałam bardzo słabą kreskę. Testy są pozytywne, czekaj na betę i gratulacjeDałaś mi cień nadziei, że nareszcie się udało ! Postanowione już testów nie robię tylko w poniedziałek krew
Palinka13
Moderator
daj oczywiscie znac w poniedzialekDałaś mi cień nadziei, że nareszcie się udało ! Postanowione już testów nie robię tylko w poniedziałek krew
Niestety zbyt wcześnie się cieszyłam, wczoraj zaczęłam krwawić dziś poleciał wielki skrzep.. znalazłam miejsce gdzie dziś mogę zrobić krew i pojadę ale raczej to już na nicdaj oczywiscie znac w poniedzialek
olka11135
Niestety zbyt wcześnie się cieszyłam, wczoraj zaczęłam krwawić dziś poleciał wielki skrzep.. znalazłam miejsce gdzie dziś mogę zrobić krew i pojadę ale raczej to już na nic
Zbadaj betę plus progesteron.
Możesz też jechać na izbę przyjęć do szpitala ginekologiczno-położniczego i tam również powinni Cię zbadać
jasani
Pytanie tylko po co? Bo na USG przecież nic nie będzie widać. Zlecą co najwyżej betę i progesteron. A to sama może zrobić.Zbadaj betę plus progesteron.
Możesz też jechać na izbę przyjęć do szpitala ginekologiczno-położniczego i tam również powinni Cię zbadać
NiebieskookaEM
Jest to no krwiak, który się oczyszcza, to powinno być go widaćPytanie tylko po co? Bo na USG przecież nic nie będzie widać. Zlecą co najwyżej betę i progesteron. A to sama może zrobić.
reklama
blanny
Może zrobić prywatnie sama, ale może też woleć zrobić na fundusz za darmo w szpitalu. Jej decyzjaPytanie tylko po co? Bo na USG przecież nic nie będzie widać. Zlecą co najwyżej betę i progesteron. A to sama może zrobić.