Kattee
Fanka BB :)
Będziesz miała cesarkę?Mam ten sam termin według OM hehehe i tez mi się przesunął na sierpień bodajże 27 i tak tez będę chciała się ciąć ostatni tydzień sierpnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziesz miała cesarkę?Mam ten sam termin według OM hehehe i tez mi się przesunął na sierpień bodajże 27 i tak tez będę chciała się ciąć ostatni tydzień sierpnia
@Kara88 to chyba pierwsza przedstawisz nam swojego maluszka [emoji4]
Wczoraj z siostrą oglądaliśmy zdjęcia mojej córki gdy była malutka, wzięło mnie na wspominki, dzieci zdecydowanie za szybko rosną [emoji17] wciąż mam wrażenie, że ona jest taka malutka i nic się nie zmieniła, a prawda taka, że niedługo mnie przerośnie [emoji23]
Dziewczyny zastanawiałyście się już może nad wakacjami czy w tym roku odpuszczacie? Znacie jakieś fajne, godne polecenia miejscówki nad Polskim morzem?
Tak trzeciaBędziesz miała cesarkę?
Ja mam w planach wakacje poza krajem. Lekarz mi odradzał ale ja chyba nie odpuszczę. Straciliśmy wyjazd na ferie i dzieci mi nie odpuszcza. No i góry jak co roku musza byc@Kara88 to chyba pierwsza przedstawisz nam swojego maluszka [emoji4]
Wczoraj z siostrą oglądaliśmy zdjęcia mojej córki gdy była malutka, wzięło mnie na wspominki, dzieci zdecydowanie za szybko rosną [emoji17] wciąż mam wrażenie, że ona jest taka malutka i nic się nie zmieniła, a prawda taka, że niedługo mnie przerośnie [emoji23]
Dziewczyny zastanawiałyście się już może nad wakacjami czy w tym roku odpuszczacie? Znacie jakieś fajne, godne polecenia miejscówki nad Polskim morzem?