reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Co kupujecie szkrabom na święta? I czy dajecie wodę do picia?
Ja podaje małej rumianek :)

Nie mam pojęcia jeśli chodzi o prezenty. Totalnie nie mam do tego głowy, najgorsze jest to, ze wszystko czego pragnęła dostawała od Nas i dziadków. Wiec teraz jestem w czarnej...
Zastanawiam się nad gra, jakieś małpki czy coś w ten desen :)
Zobaczę.. niby czasu jeszcze jest. Ale już muszę się z tym zgarniać :)

Ja podaje małej rumianek :)

Nie mam pojęcia jeśli chodzi o prezenty. Totalnie nie mam do tego głowy, najgorsze jest to, ze wszystko czego pragnęła dostawała od Nas i dziadków. Wiec teraz jestem w czarnej...
Zastanawiam się nad gra, jakieś małpki czy coś w ten desen :)
Zobaczę.. niby czasu jeszcze jest. Ale już muszę się z tym zgarniać :)
A rumianek bo? Ma jakieś właściwości u takiego malucha?

reklama
A co robi ta zabawka?
Zachęca do czworakowania bo jeździ w różnych kierunkach. Poza tym służy jako grzechotka . Gra i świeci czyli full serwis [emoji39]
Tak na dole rodzice z siostrą [emoji4] dzisiaj jak tato dzwonił i mówił że w Niemczech jest +12 stopni to szczere zazdrościłam
To u nas identyko.
Pierwszy raz tak pospał. Liczę że do 3 miesiąca będzie spał całą noc. Z matka do 10 :D
U nas też dziś rzadko się budził. Musiałam wstawać w nocy i zakładać wkładki bo mi biust przeciekał. [emoji16]
Ja daję wodę czasami chociaż łyczka robi [emoji16] ja nic nie kupuje teraz kupiłam fajne krzesełko 2 w 1 także będziemy siwdzidx przy stole razem z nią na wigilię
Nie za malutka jeszcze na krzesełko? Ja mam jeszcze po starszaku ale jeszcze nie wyciągałam... Choć ma regulowane oparcie. Sama nie wiem.

Do góry