JoAnnA250694
Fanka BB :)
Tak na dole rodzice z siostrą [emoji4] dzisiaj jak tato dzwonił i mówił że w Niemczech jest +12 stopni to szczere zazdrościłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny pierwsze cycanie od 20.15.... szok.... może coś mu jest że tak ładnie spał
Co kupujecie szkrabom na święta? I czy dajecie wodę do picia?
Ja podaje małej rumianekCo kupujecie szkrabom na święta? I czy dajecie wodę do picia?
Pierwszy raz tak pospał. Liczę że do 3 miesiąca będzie spał całą noc. Z matka do 10Ty się ciesz a nie zakładasz, że coś mu jest lubi pospać my od 20 drugie cycanie
A rumianek bo? Ma jakieś właściwości u takiego malucha?Ja podaje małej rumianek
Nie mam pojęcia jeśli chodzi o prezenty. Totalnie nie mam do tego głowy, najgorsze jest to, ze wszystko czego pragnęła dostawała od Nas i dziadków. Wiec teraz jestem w czarnej...
Zastanawiam się nad gra, jakieś małpki czy coś w ten desen
Zobaczę.. niby czasu jeszcze jest. Ale już muszę się z tym zgarniać
A rumianek bo? Ma jakieś właściwości u takiego malucha?
Ja daję wodę czasami chociaż łyczka robi [emoji16] ja nic nie kupuje teraz kupiłam fajne krzesełko 2 w 1 także będziemy siwdzidx przy stole razem z nią na wigilięCo kupujecie szkrabom na święta? I czy dajecie wodę do picia?
Zachęca do czworakowania bo jeździ w różnych kierunkach. Poza tym służy jako grzechotka . Gra i świeci czyli full serwis [emoji39]A co robi ta zabawka?
To u nas identyko.Tak na dole rodzice z siostrą [emoji4] dzisiaj jak tato dzwonił i mówił że w Niemczech jest +12 stopni to szczere zazdrościłam
U nas też dziś rzadko się budził. Musiałam wstawać w nocy i zakładać wkładki bo mi biust przeciekał. [emoji16]Pierwszy raz tak pospał. Liczę że do 3 miesiąca będzie spał całą noc. Z matka do 10
Nie za malutka jeszcze na krzesełko? Ja mam jeszcze po starszaku ale jeszcze nie wyciągałam... Choć ma regulowane oparcie. Sama nie wiem.Ja daję wodę czasami chociaż łyczka robi [emoji16] ja nic nie kupuje teraz kupiłam fajne krzesełko 2 w 1 także będziemy siwdzidx przy stole razem z nią na wigilię