reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ponieważ nadszedł ten cudowny czas w roku, gdy wszyscy pytają, co kupić pod choinkę Twojemu kilkumiesięcznemu dziecku, przypominam:
Pierwsze urodziny dziecka oraz wszystkie poprzedzające je okazje to imprezy MATKI tego dziecka, więc nie kupujcie nic tej małej larwie - która i tak nie widzi różnicy między prezentem ze sklepu a opakowaniem po chipsach - tylko obsypujcie prezentami matkę, bo sobie ostatnim rokiem na to zasłużyła.
Tekst z Internetu.. ja padlam ... :D

Cześć dziewczyny czy juz oduczacie swoje pociechy żeby nie jadły w nocy pytanie kieruje do mam karmiących [emoji480]

Cześć dziewczyny , pisze tak wcześnie, bo dzisiaj mała idzie pierwszy dzień do żłobka [emoji22]właśnie zjadłam śniadanie, popijam kawę i idę się ubrać później przygotuję moja księżniczkę, na tak ważny dzień, dziewczyny nie jest mi łatwo, ale nie mam wyjścia, [emoji25]
Trzymaj się Kasia. Dacie radę. Jest jeszcze malutka i nie odczuje tak bardzo Twojego braku. A wynagrodzisz jej wieczornym przytulaniem. Ściskam.
Ja też raz dawalam koperek, bo nie mógł się załatwić i pomógł :)

KatarzynaCarmen współczuję Ci tej sytuacji :( trzymaj się :*
Starszak owi dawałam wodę koperkowa, a teraz podobno jest zakazana . Ale nie wiem dlaczego, muszę doczytać...

Cześć dziewczyny , pisze tak wcześnie, bo dzisiaj mała idzie pierwszy dzień do żłobka [emoji22]właśnie zjadłam śniadanie, popijam kawę i idę się ubrać później przygotuję moja księżniczkę, na tak ważny dzień, dziewczyny nie jest mi łatwo, ale nie mam wyjścia, [emoji25]
Jejku współczuję, trzymam za was kciuki
Cześć dziewczyny czy juz oduczacie swoje pociechy żeby nie jadły w nocy pytanie kieruje do mam karmiących [emoji480]
Nie, jak mała ma ochotę niech je [emoji4] sama się oduczy w odpowiednim dla niej czasie

reklama
Trzymaj się Kasia. Dacie radę. Jest jeszcze malutka i nie odczuje tak bardzo Twojego braku. A wynagrodzisz jej wieczornym przytulaniem. Ściskam.Starszak owi dawałam wodę koperkowa, a teraz podobno jest zakazana . Ale nie wiem dlaczego, muszę doczytać...

Też tak słyszałam. Drugim razem rumianek zaparzyłam ale maluch nie chciał

Do góry