JoAnnA250694
Fanka BB :)
Tak na dole rodzice z siostrą [emoji4] dzisiaj jak tato dzwonił i mówił że w Niemczech jest +12 stopni to szczere zazdrościłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny pierwsze cycanie od 20.15.... szok.... może coś mu jest że tak ładnie spał![]()
Co kupujecie szkrabom na święta? I czy dajecie wodę do picia?
Ja podaje małej rumianekCo kupujecie szkrabom na święta? I czy dajecie wodę do picia?
Pierwszy raz tak pospał. Liczę że do 3 miesiąca będzie spał całą noc. Z matka do 10Ty się ciesz a nie zakładasz, że coś mu jestlubi pospać
my od 20 drugie cycanie
![]()
A rumianek bo? Ma jakieś właściwości u takiego malucha?Ja podaje małej rumianek
Nie mam pojęcia jeśli chodzi o prezenty. Totalnie nie mam do tego głowy, najgorsze jest to, ze wszystko czego pragnęła dostawała od Nas i dziadków. Wiec teraz jestem w czarnej...
Zastanawiam się nad gra, jakieś małpki czy coś w ten desen
Zobaczę.. niby czasu jeszcze jest. Ale już muszę się z tym zgarniać![]()
A rumianek bo? Ma jakieś właściwości u takiego malucha?
Ja daję wodę czasami chociaż łyczka robi [emoji16] ja nic nie kupuje teraz kupiłam fajne krzesełko 2 w 1 także będziemy siwdzidx przy stole razem z nią na wigilięCo kupujecie szkrabom na święta? I czy dajecie wodę do picia?
Zachęca do czworakowania bo jeździ w różnych kierunkach. Poza tym służy jako grzechotka . Gra i świeci czyli full serwis [emoji39]A co robi ta zabawka?
To u nas identyko.Tak na dole rodzice z siostrą [emoji4] dzisiaj jak tato dzwonił i mówił że w Niemczech jest +12 stopni to szczere zazdrościłam
U nas też dziś rzadko się budził. Musiałam wstawać w nocy i zakładać wkładki bo mi biust przeciekał. [emoji16]Pierwszy raz tak pospał. Liczę że do 3 miesiąca będzie spał całą noc. Z matka do 10![]()
Nie za malutka jeszcze na krzesełko? Ja mam jeszcze po starszaku ale jeszcze nie wyciągałam... Choć ma regulowane oparcie. Sama nie wiem.Ja daję wodę czasami chociaż łyczka robi [emoji16] ja nic nie kupuje teraz kupiłam fajne krzesełko 2 w 1 także będziemy siwdzidx przy stole razem z nią na wigilię