Gdzie się rodzą takie dzieci?Moja długo śpi, w ciągu dnia około 5 h ale za to w nocy przesypia 10 h uśmiecha się, dużo ogląda uwielbia być noszona w stronę salonu żeby wszystko widzieć. [emoji178]jest mega spokojnym dzieckiem potrafi leżeć w karuzeli pół godziny A w łóżeczku po kąpieli i jedzeniu sama zasypia cudo [emoji4]
reklama
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
No w Holandii [emoji4]naprawdę jestem w mega szokuGdzie się rodzą takie dzieci?
Moja Zosia ma 12 tygodni. Jest raczej spokojna, jak jest najedzona i wyspana to z 4 razy w ciągu dnia poleży kilkanaście minut i popatrzy na karuzelę. Po zabawki nie wyciąga rączek. W dzień nie zaśnie w łóżeczku , ewentualnie w leżaczku ale nie da jej przełożyć bo od razu się budzi. Wieczory tylko na rękach bo wszystko inne na nie. Ale wieczór po kąpieli zasypia sama w łóżeczku, i po karmieniu w nocy tak samo. Na spacerze może spać do bólu rekordy 5 godzin w wózku i budziłam bo za długo bez jedzenia. Zosia spacery uwielbia dzień z deszczem to dla mnie męka bo śpi po 5 minut i strasznie marudzi.
KatarzynaCarmen
To widzę że masz dziecko Aniolka podobnego do mojego A nawet takiego samego bo moja też nie pośpi w łóżeczku w dzień i na wieczór też tylko na rękach po kąpieli i jedzeniu śpi bez problemu w łóżeczku. Po zabawki też nie wyciąga rączek, i w leżaczku też jej się udaje usnąć z spacery uwielbia i też potrafi przespać po 3h , a jak to wygląda u Was wieczorem o której kąpiel i ile śpi?Moja Zosia ma 12 tygodni. Jest raczej spokojna, jak jest najedzona i wyspana to z 4 razy w ciągu dnia poleży kilkanaście minut i popatrzy na karuzelę. Po zabawki nie wyciąga rączek. W dzień nie zaśnie w łóżeczku , ewentualnie w leżaczku ale nie da jej przełożyć bo od razu się budzi. Wieczory tylko na rękach bo wszystko inne na nie. Ale wieczór po kąpieli zasypia sama w łóżeczku, i po karmieniu w nocy tak samo. Na spacerze może spać do bólu rekordy 5 godzin w wózku i budziłam bo za długo bez jedzenia. Zosia spacery uwielbia dzień z deszczem to dla mnie męka bo śpi po 5 minut i strasznie marudzi.
Mama7
A kiedy zostawiłaś wOgóle karmienie? I czy było ciężko?
Nie odstawiłam. Sam się odstawił. Ale ja z tych długo karmiących więc nam w lata weszło.
KatarzynaCarmen
Mama7 nie otrzymałam Twojego zaproszenia na FbNie odstawiłam. Sam się odstawił. Ale ja z tych długo karmiących więc nam w lata weszło.
Mama7
Mama7 nie otrzymałam Twojego zaproszenia na Fb
Tak widziałem chyba że wczoraj odpisywałaś. Wczoraj weszłam tylko ba chwilę. Może dziś ja uda mi się więcej to nadrobię.. buziaki
KatarzynaCarmen
Mnie n ie ma już na forum wrzesniowek na fb jestem tylko tutaj [emoji4]Tak widziałem chyba że wczoraj odpisywałaś. Wczoraj weszłam tylko ba chwilę. Może dziś ja uda mi się więcej to nadrobię.. buziaki
reklama
KatarzynaCarmen
Dziewczyny jak dacie o higienę niską waszych pociech , po kąpieli wprowadzanie sól fizjologiczna na oczyszczenie noska
Ostatnia edycja: