reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Moja długo śpi, w ciągu dnia około 5 h ale za to w nocy przesypia 10 h uśmiecha się, dużo ogląda uwielbia być noszona w stronę salonu żeby wszystko widzieć. [emoji178]jest mega spokojnym dzieckiem potrafi leżeć w karuzeli pół godziny A w łóżeczku po kąpieli i jedzeniu sama zasypia cudo [emoji4]
Gdzie się rodzą takie dzieci? :cool2:

reklama
Moja Zosia ma 12 tygodni. Jest raczej spokojna, jak jest najedzona i wyspana to z 4 razy w ciągu dnia poleży kilkanaście minut i popatrzy na karuzelę. Po zabawki nie wyciąga rączek. W dzień nie zaśnie w łóżeczku , ewentualnie w leżaczku ale nie da jej przełożyć bo od razu się budzi. Wieczory tylko na rękach bo wszystko inne na nie. Ale wieczór po kąpieli zasypia sama w łóżeczku, i po karmieniu w nocy tak samo. Na spacerze może spać do bólu :happy2: rekordy 5 godzin w wózku i budziłam bo za długo bez jedzenia. Zosia spacery uwielbia dzień z deszczem to dla mnie męka bo śpi po 5 minut i strasznie marudzi.

Moja Zosia ma 12 tygodni. Jest raczej spokojna, jak jest najedzona i wyspana to z 4 razy w ciągu dnia poleży kilkanaście minut i popatrzy na karuzelę. Po zabawki nie wyciąga rączek. W dzień nie zaśnie w łóżeczku , ewentualnie w leżaczku ale nie da jej przełożyć bo od razu się budzi. Wieczory tylko na rękach bo wszystko inne na nie. Ale wieczór po kąpieli zasypia sama w łóżeczku, i po karmieniu w nocy tak samo. Na spacerze może spać do bólu :happy2: rekordy 5 godzin w wózku i budziłam bo za długo bez jedzenia. Zosia spacery uwielbia dzień z deszczem to dla mnie męka bo śpi po 5 minut i strasznie marudzi.
To widzę że masz dziecko Aniolka podobnego do mojego A nawet takiego samego bo moja też nie pośpi w łóżeczku w dzień i na wieczór też tylko na rękach po kąpieli i jedzeniu śpi bez problemu w łóżeczku. Po zabawki też nie wyciąga rączek, i w leżaczku też jej się udaje usnąć z spacery uwielbia i też potrafi przespać po 3h , a jak to wygląda u Was wieczorem o której kąpiel i ile śpi?

reklama
Dziewczyny jak dacie o higienę niską waszych pociech , po kąpieli wprowadzanie sól fizjologiczna na oczyszczenie noska

Ostatnia edycja:
Do góry