reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
150 ml co 3 godz dla 2 mc dziecka[emoji5]zjada ci to?
Zjada on jest duży i potrzebuje, kosultowalam z pediatra i położna jak płacze za jedzeniem to widocznie potrzebuje, waży ok tzn dużo ale nie przekracza centyli jest na granicy, robi kupy, nie płacze ze go brzuch boli więc krzywdy mu nie robię

Podoba mi się twoje podejście , jesteś bardzo rozsądną mamą :)
U nas po kąpieli zostawiam zaświeconą tylko lampkę która daje taki delikatne zielone światło i też już nie rozmawiam , nie zabawiam , cycam do woli śpiewam kilka kołysanek i jak zaśnie to odkładam do łóżeczka :)
Super tak trzeba robić aby dziecko wiedziało kiedy jest cisza nocna a kiedy dzień...

Oczywiście ze mu krzywdy nie robisz dajesz mu bo szuka jeszcze. to normalne tylko pytam mój waży 4 500 a ur 3700 ma problemy brzuszkowe podaje mu infacol

Dziewczyny ze względów osobistych zdecydowałam się usunąć konto. Napisałam do administratorki, ale nie wiem ile to potrwa. W każdym razie, jak zniknę nagle, to nie padłam trupem. Cudowne jesteście wszystkie :*

O nie, co my zrobimy bez naszej wikipedii [emoji53] ciekawe czy nam watek nie zniknie, skoro go zalozylas :p

reklama
Do góry