KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Prawda , ja sobie od razu pomyślałam jakie to szczęście że cała moja rodzina jest zdrowa
Przykro mi
A co mu się stało ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawda , ja sobie od razu pomyślałam jakie to szczęście że cała moja rodzina jest zdrowa
Zjada on jest duży i potrzebuje, kosultowalam z pediatra i położna jak płacze za jedzeniem to widocznie potrzebuje, waży ok tzn dużo ale nie przekracza centyli jest na granicy, robi kupy, nie płacze ze go brzuch boli więc krzywdy mu nie robię150 ml co 3 godz dla 2 mc dziecka[emoji5]zjada ci to?
Tę radę ze smoczkiem w buzi też słyszałam... Masakra...
Super tak trzeba robić aby dziecko wiedziało kiedy jest cisza nocna a kiedy dzień...Podoba mi się twoje podejście , jesteś bardzo rozsądną mamą
U nas po kąpieli zostawiam zaświeconą tylko lampkę która daje taki delikatne zielone światło i też już nie rozmawiam , nie zabawiam , cycam do woli śpiewam kilka kołysanek i jak zaśnie to odkładam do łóżeczka
Wygrało bebilon pronutra wszystko jest ok i z brzuchem i kupamiMoja też ale ona koło 4h dostaje 150 także wypada nam 5 razy w ciągu doby , i też wszystko zjada , a jakie wkoncu mleko podajesz?
Dziewczyny ze względów osobistych zdecydowałam się usunąć konto. Napisałam do administratorki, ale nie wiem ile to potrwa. W każdym razie, jak zniknę nagle, to nie padłam trupem. Cudowne jesteście wszystkie :*
Szkoda naprawdęDziewczyny ze względów osobistych zdecydowałam się usunąć konto. Napisałam do administratorki, ale nie wiem ile to potrwa. W każdym razie, jak zniknę nagle, to nie padłam trupem. Cudowne jesteście wszystkie :*
Aha ok bo już myślałam że jestem jakaś teges że tucze dzieckoOczywiście ze mu krzywdy nie robisz dajesz mu bo szuka jeszcze. to normalne tylko pytam mój waży 4 500 a ur 3700 ma problemy brzuszkowe podaje mu infacol
A masz konto na fb? Chętnie bym cie zaprosiłaRaczej nie. Poproszę, żeby to jakoś rozwiązali.