Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z godzinę przed kąpaniem nakładam oliwke, później wyczesuję .Co polecacie na ciemieniuche?? Na główce ma taki mały kawałek
Dziękuję [emoji4]Kasiaczek89pl!??? Pewnie męża ma ale byś dała znak....
Seremida udanego wypoczynku u rodziców...
Współczuję. Strachu oboje się najedliście. Dobrze, że tylko tak się skończyło. Co się dzieje z tym świate. [emoji19]Hejka wszystkim.
Nie wdzięczna praca kierowcy i do tego niebezpieczna [emoji852]️ Mojego męża dziś w nocy pobili bo usłyszał że dobierają mu się do baku i wyszedł z auta [emoji24] ma podbite oko i poobdzieraną twarz [emoji24] Zawsze się o niego martwię, proszę go by dzwonił, ryzyko wypadku duże a tu pobicie [emoji45] Na szczęście nic więcej mu nie jest poza oczywiście nerwami i strachem jaki musiał przejść ale do domu nie chce zjechać [emoji45]
Sorki że tak z rana pisze o problemach, leżę w łóżku i ryczę [emoji24][emoji24][emoji24] Zrąbany dzień będzie [emoji852]️[emoji852]️[emoji852]️
Żeby o takim malutkim dziecku mówić, że jest niegrzeczne. Przecież to jeszcze dzidziuś. Ja rozumiem starsze dziecko, które się nie słucha, ale tak...Moja małemu kupuje pampersy co wizytę i dała u 500 zł jak się urodził . Ale zająć się nim nie zajmie , bo jak tylko mały coś marudzi to zaraz problem i tylko patrzy żeby odłożyć i pojechać . I gada jaki to on jest niegrzeczny i ze nauczyłam go na rękach - To mnie tak wkurza że mam jej dość.
Co polecacie na ciemieniuche?? Na główce ma taki mały kawałek
Najlepiej oliwką namoczyć, nawet czapeczkę bawełnianą na to założyć i potem przy kąpieli płatkami kosmetycznymi ściągnąć.Przyłączam się do pytania bo mój na główce ma już....
Więzienie to też cyrk. Osadzeni mają większe prawa niż ludzie tam pracujący... [emoji43]AgulaK82 współczuję przeżyć. Człowiek uczciwie chce zarobić a taka cholota go jeszcze pobije. Ale to jest wszystko przez to że są za łagodne kary. W więzieniach nie powinni mieć żadnych praw to by się bali a nie jak to jest teraz. Mają tylko prawa palcem dotknąć ich nie wolno bo zaraz skargi piszą i masz przejeb... Mój brat pracuje w więzieniu i jak opowiada to zastanawiam się kto tam rządzi. Oni czy więźniowie.
Moja mama małemu to by nieba przychyliła, co chwilę mu coś kupuje i bardzo chętnie z nim zostaje to tutaj z jej strony mam wielką pomoc A teściowa to tylko krytykować potrafi - to robię źle , tamto robię źle , za mało karmię, źle trzymam, słabo przykryty. Ostatnio się wszystkim poskarżyła że ja jestem obrażona bo popatrzyłam za okno jak ona coś mówiła . Szczerze nawet nie wiedziałam o co chodzi i jak to usłyszałam to nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać .Moja przedwczoraj została pierwszy raz z wnuczka. Mieliśmy się pospieszyć na zakupach i nie być za długo poza domem....
No właśnie taka mała paczka pampersow nie kosztuje majątku (u nas trochę ponad 3€) jak się kupuje sporadycznie A by uszczesliwila rodziców
No ale moi oszczędzają na starość do skarpety ....Sobie przyjemności nigdy nie zrobią, na wszystko szkoda pieniędzy, nam na rece patrzą na co wydajemy i krytykują (nawet to ile ciuszkow małej kupiłam hehe)
Starsza wnuczka ma 9 lat a dziadki zabrali ja do tej pory tylko 2 razy na wakacje do Polski. A w międzyczasie na zapytania rodziny moja mama tłumaczy, że ona też chcę sobie odpocząć A poza tym urlop z wnuczka za drogi, bo naciąga... to ostatnio dałam córce swoja własną kasę na wszystko poza spożywką i oczywiście babcia za wszystko sumiennie płaciła kieszonkowymi wnuczki
Kasiaczek89pl!??? Pewnie męża ma ale byś dała znak....
Seremida udanego wypoczynku u rodziców...
Dokładnie tak samo uważam . On jest jeszcze malutki i swoje potrzeby oznajmia płaczem a ona twierdzi że jest niegrzeczny . I ciągle tak gada . I jeszcze w kółko powtarza - do świąt to już będzie fajniejszy . A teraz kurczę nie jest fajny bo co ? Bo płacze . Chyba już zapomniała jak to jest mieć małe dziecko .Dziękuję [emoji4]Współczuję. Strachu oboje się najedliście. Dobrze, że tylko tak się skończyło. Co się dzieje z tym świate. [emoji19]Żeby o takim malutkim dziecku mówić, że jest niegrzeczne. Przecież to jeszcze dzidziuś. Ja rozumiem starsze dziecko, które się nie słucha, ale tak...Najlepiej oliwką namoczyć, nawet czapeczkę bawełnianą na to założyć i potem przy kąpieli płatkami kosmetycznymi ściągnąć.Więzienie to też cyrk. Osadzeni mają większe prawa niż ludzie tam pracujący... [emoji43]
Dokładnie tak. Jak tak małe dziecko ma zakomunikować cokolwiek.. tylko marudzeniem i płaczem.Dokładnie tak samo uważam . On jest jeszcze malutki i swoje potrzeby oznajmia płaczem a ona twierdzi że jest niegrzeczny . I ciągle tak gada . I jeszcze w kółko powtarza - do świąt to już będzie fajniejszy . A teraz kurczę nie jest fajny bo co ? Bo płacze . Chyba już zapomniała jak to jest mieć małe dziecko .
Ja pi..le! Ale to w PL czy gdzieś poza granicami?Hejka wszystkim.
Nie wdzięczna praca kierowcy i do tego niebezpieczna [emoji852]️ Mojego męża dziś w nocy pobili bo usłyszał że dobierają mu się do baku i wyszedł z auta [emoji24] ma podbite oko i poobdzieraną twarz [emoji24] Zawsze się o niego martwię, proszę go by dzwonił, ryzyko wypadku duże a tu pobicie [emoji45] Na szczęście nic więcej mu nie jest poza oczywiście nerwami i strachem jaki musiał przejść ale do domu nie chce zjechać [emoji45]
Sorki że tak z rana pisze o problemach, leżę w łóżku i ryczę [emoji24][emoji24][emoji24] Zrąbany dzień będzie [emoji852]️[emoji852]️[emoji852]️
W Holandii...Ja pi..le! Ale to w PL czy gdzieś poza granicami?
To ona chyba nie jest w stanie tego zrozumieć, wczoraj byliśmy u nich i mały płakał to go wzięłam żeby nakarmić , przychodzi i mówi - No co on taki niegrzeczny dzisiaj , nauczyłaś go już na rękach . A ostatnio przyjechała grzecznie leżał to sama go wzięła . A wzięła na 2 minuty, odkłada i zdziwiona że płacze .Dokładnie tak. Jak tak małe dziecko ma zakomunikować cokolwiek.. tylko marudzeniem i płaczem.
Moja teściowa na początku twierdziła, że nie umie trzymać dzieci (wychowała trójkę) i się bała małą wziać na ręce [emoji52]