reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hejka wszystkim.

Nie wdzięczna praca kierowcy i do tego niebezpieczna [emoji852]️ Mojego męża dziś w nocy pobili bo usłyszał że dobierają mu się do baku i wyszedł z auta [emoji24] ma podbite oko i poobdzieraną twarz [emoji24] Zawsze się o niego martwię, proszę go by dzwonił, ryzyko wypadku duże a tu pobicie [emoji45] Na szczęście nic więcej mu nie jest poza oczywiście nerwami i strachem jaki musiał przejść ale do domu nie chce zjechać [emoji45]
Sorki że tak z rana pisze o problemach, leżę w łóżku i ryczę [emoji24][emoji24][emoji24] Zrąbany dzień będzie [emoji852]️[emoji852]️[emoji852]️
Jeju co za historia. dobrze że nic poważniejszego mu się nie stało , faktycznie praca niebezpieczna. Trzymaj się cieplutko.

Mój wczoraj dostał w prezencie świąteczne Body na rozm ...86!! To za rok będą na święta :p
I fajny sweterek ale tez z kolei 68.. a on dopiero 62 zaczyna ale może jeszcze dorośnie
Sweterek też dostaliśmy :)
Podwiniesz rękawki i będzie dobry , najwyżej troszkę długi :)
A body 86 to faktycznie chyba na przyszły rok :p

Mój wczoraj dostał w prezencie świąteczne Body na rozm ...86!! To za rok będą na święta [emoji14]
I fajny sweterek ale tez z kolei 68.. a on dopiero 62 zaczyna ale może jeszcze dorośnie
Moja Julka dostała od mojej teściowej już ponad miesiąc temu śliniaki i skarpetki świąteczne, a śliniaki już używamy od dawna [emoji12] Zdjęcie z 18 października [emoji23]
IMG_20181018_051922.jpg

Załączniki

• IMG_20181018_051922.jpg
    IMG_20181018_051922.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 297
Hejka wszystkim.

Nie wdzięczna praca kierowcy i do tego niebezpieczna [emoji852]️ Mojego męża dziś w nocy pobili bo usłyszał że dobierają mu się do baku i wyszedł z auta [emoji24] ma podbite oko i poobdzieraną twarz [emoji24] Zawsze się o niego martwię, proszę go by dzwonił, ryzyko wypadku duże a tu pobicie [emoji45] Na szczęście nic więcej mu nie jest poza oczywiście nerwami i strachem jaki musiał przejść ale do domu nie chce zjechać [emoji45]
Sorki że tak z rana pisze o problemach, leżę w łóżku i ryczę [emoji24][emoji24][emoji24] Zrąbany dzień będzie [emoji852]️[emoji852]️[emoji852]️
Dobrze że tylko tak.to się skończyło. Trzymaj się. Nie rycz...

Dobrze że nic mu nie jest poza tym obdarciem.
Jejku pisz i się nie przejmuj! Przecież wiadomo, ze musiało to Tobą wstrząsnąć !
Masakra- co za lidzie:(
Dobrze, ze nic poważnego się noe stało ..
Jeju co za historia. dobrze że nic poważniejszego mu się nie stało , faktycznie praca niebezpieczna. Trzymaj się cieplutko.
Człowiekowi zaraz do głowy wpadają najgorsze scenariusze, co by było gdyby...
Dlatego dobrze, że tak się skończyło

Dzięki dziewczyny, rozmawiałam przed chwilą znowu z mężem i mnie on sam pocieszał, że wszystko jest ok, a ja nawet go teraz przytulić nie mam jak...

Hejka wszystkim.

O matko.. tak ci współczuję..

reklama
Hejka wszystkim.

N9rmalnie jak z filmiku adaru...

Do góry