reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hejka wszystkim.

Nie wdzięczna praca kierowcy i do tego niebezpieczna [emoji852]️ Mojego męża dziś w nocy pobili bo usłyszał że dobierają mu się do baku i wyszedł z auta [emoji24] ma podbite oko i poobdzieraną twarz [emoji24] Zawsze się o niego martwię, proszę go by dzwonił, ryzyko wypadku duże a tu pobicie [emoji45] Na szczęście nic więcej mu nie jest poza oczywiście nerwami i strachem jaki musiał przejść ale do domu nie chce zjechać [emoji45]
Sorki że tak z rana pisze o problemach, leżę w łóżku i ryczę [emoji24][emoji24][emoji24] Zrąbany dzień będzie [emoji852]️[emoji852]️[emoji852]️
Właśnie przeczytałam to mojemu mężowi i mówię że tak właśnie jest niestety, mówi mi że lepiej nie wychodzić z auta niech kradną....

Moja małemu kupuje pampersy co wizytę i dała u 500 zł jak się urodził . Ale zająć się nim nie zajmie , bo jak tylko mały coś marudzi to zaraz problem i tylko patrzy żeby odłożyć i pojechać . I gada jaki to on jest niegrzeczny i ze nauczyłam go na rękach - To mnie tak wkurza że mam jej dość.
Dobrze ze chociaż coś kupuje

Mój wczoraj dostał w prezencie świąteczne Body na rozm ...86!! To za rok będą na święta :p
I fajny sweterek ale tez z kolei 68.. a on dopiero 62 zaczyna ale może jeszcze dorośnie
No mój już body nosi 68 mam takie fajne fixoni bardzo dobre gatunkowo coś jak Pinokio i powiem na teraz bo w grudniu mogą być już za małe, rośnie aż za szybko

reklama
Jeśli chodzi o rodziców to ja msm i swoich i teściów 300 i prawie 600 od siebie. Ale oboje grubym hajsem sypnęli, od moich jeszcze mamy wózek, fotelik i łóżeczko z materacem także mega nam pomogli.
Mama tez przyjechała na tydzień nam pomoc, teściowie tez byli ale oni obije prawie 70 to jakoś nie proszę ich o opiekę nad dzieckiem nawet jakby byli na miejscu, zwłaszcza nad takim małym.

Ale kurczę jestem mega szczęśliwa bo za 2 tyg mamy koncert w Łodzi i tak ciagle martwiłam się co zrobimy z dzieckiem i Kamila siostra z Gliwic powiedziała, ze dojedzie do Łodzi i się nim zajmie :):) mega się ucieszyłam i teraz aż boje się by się nic nie posralo.. mam taka silna potrzebę właśnie pójść się wyszaleć :)

Do góry