reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Właśnie przeczytałam to mojemu mężowi i mówię że tak właśnie jest niestety, mówi mi że lepiej nie wychodzić z auta niech kradną....Hejka wszystkim.
Nie wdzięczna praca kierowcy i do tego niebezpieczna [emoji852]️ Mojego męża dziś w nocy pobili bo usłyszał że dobierają mu się do baku i wyszedł z auta [emoji24] ma podbite oko i poobdzieraną twarz [emoji24] Zawsze się o niego martwię, proszę go by dzwonił, ryzyko wypadku duże a tu pobicie [emoji45] Na szczęście nic więcej mu nie jest poza oczywiście nerwami i strachem jaki musiał przejść ale do domu nie chce zjechać [emoji45]
Sorki że tak z rana pisze o problemach, leżę w łóżku i ryczę [emoji24][emoji24][emoji24] Zrąbany dzień będzie [emoji852]️[emoji852]️[emoji852]️
18grudzien
Dobrze ze chociaż coś kupujeMoja małemu kupuje pampersy co wizytę i dała u 500 zł jak się urodził . Ale zająć się nim nie zajmie , bo jak tylko mały coś marudzi to zaraz problem i tylko patrzy żeby odłożyć i pojechać . I gada jaki to on jest niegrzeczny i ze nauczyłam go na rękach - To mnie tak wkurza że mam jej dość.
18grudzien
No mój już body nosi 68 mam takie fajne fixoni bardzo dobre gatunkowo coś jak Pinokio i powiem na teraz bo w grudniu mogą być już za małe, rośnie aż za szybkoMój wczoraj dostał w prezencie świąteczne Body na rozm ...86!! To za rok będą na święta
I fajny sweterek ale tez z kolei 68.. a on dopiero 62 zaczyna ale może jeszcze dorośnie
18grudzien
Kurde ja mam pianke Mustela i kupiłam emolium ciemieniucha i smaruje przed kapaniem no i skrobie jak miękkie u nas już prawie zeszło ale problem zawsze dotyczył wszystkich moich dzieci niestetyCo polecacie na ciemieniuche?? Na główce ma taki mały kawałek
KINDERBUENOO88
No mój już body nosi 68 mam takie fajne fixoni bardzo dobre gatunkowo coś jak Pinokio i powiem na teraz bo w grudniu mogą być już za małe, rośnie aż za szybko
Mój to rośnie w masę chyba bo i podbródek mu się zrobił ( teraz taki człowiek kciuk ) albo brzuszek wydaje mi się większy- zwłaszcza w Body..
Angelika89
Ja robilam samo tsh dzieckuLaski bo parę stron się napisało napiszcie mi wkoncu proszę czy dziecku robi się samo tsh czy trzeba te ft3 i ft4???? Bo olewacie mnie a ja muszę wiedzieć jak najlepiej
18grudzien
Powodzenia dobrze ze w nerwach już mam pomyte i święty spokójDziś mam w planie umyć okna. Muszę teraz póki słońce nie świeci mi od strony salonu.
Szmata, miska z wodą a potem odpalę mój prezent imieninowy i okna będą lśnić
18grudzien
No ale lubisz lataćMęża mam i dwa dni z rodzinka spędzone. Polsko - hinduska. Także wesoło. Umęczona jak diabli , bo to gokarty, kąciki malucha , restauracje a ja młodym latam wszędzie.
reklama
KINDERBUENOO88
Jeśli chodzi o rodziców to ja msm i swoich i teściów 300 i prawie 600 od siebie. Ale oboje grubym hajsem sypnęli, od moich jeszcze mamy wózek, fotelik i łóżeczko z materacem także mega nam pomogli.
Mama tez przyjechała na tydzień nam pomoc, teściowie tez byli ale oni obije prawie 70 to jakoś nie proszę ich o opiekę nad dzieckiem nawet jakby byli na miejscu, zwłaszcza nad takim małym.
Ale kurczę jestem mega szczęśliwa bo za 2 tyg mamy koncert w Łodzi i tak ciagle martwiłam się co zrobimy z dzieckiem i Kamila siostra z Gliwic powiedziała, ze dojedzie do Łodzi i się nim zajmie mega się ucieszyłam i teraz aż boje się by się nic nie posralo.. mam taka silna potrzebę właśnie pójść się wyszaleć
Mama tez przyjechała na tydzień nam pomoc, teściowie tez byli ale oni obije prawie 70 to jakoś nie proszę ich o opiekę nad dzieckiem nawet jakby byli na miejscu, zwłaszcza nad takim małym.
Ale kurczę jestem mega szczęśliwa bo za 2 tyg mamy koncert w Łodzi i tak ciagle martwiłam się co zrobimy z dzieckiem i Kamila siostra z Gliwic powiedziała, ze dojedzie do Łodzi i się nim zajmie mega się ucieszyłam i teraz aż boje się by się nic nie posralo.. mam taka silna potrzebę właśnie pójść się wyszaleć