reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Albo pociąg LEGO dwa lata temu za bagatela prawie 600 PLNów i mi się Bartek na to uparł i weź wytłumacz że to połowa moich miesięcznych dochodów... Ale te reklamy magiczne poniekąd to lubię. Choć jeszcze CocaColi chyba nie puszczają bo nie widziałam :-D

A ja mam problem w drugą stronę bo starsza zazwyczaj chce duperelki pod choinkę ....I na liście ma takie rzeczy jak np. Gumka do ścierania z jednorożcem :laugh2:

Patrzcie co sobie właśnie z miasta przywiozłam :rolleyes: crunchy caramel :zawstydzona/y:
20181112_093757.jpg

Załączniki

• 20181112_093757.jpg
    20181112_093757.jpg
    383,8 KB · Wyświetleń: 324
reklama
Hejka wszystkim.

Nie wdzięczna praca kierowcy i do tego niebezpieczna [emoji852]️ Mojego męża dziś w nocy pobili bo usłyszał że dobierają mu się do baku i wyszedł z auta [emoji24] ma podbite oko i poobdzieraną twarz [emoji24] Zawsze się o niego martwię, proszę go by dzwonił, ryzyko wypadku duże a tu pobicie [emoji45] Na szczęście nic więcej mu nie jest poza oczywiście nerwami i strachem jaki musiał przejść ale do domu nie chce zjechać [emoji45]
Sorki że tak z rana pisze o problemach, leżę w łóżku i ryczę [emoji24][emoji24][emoji24] Zrąbany dzień będzie [emoji852]️[emoji852]️[emoji852]️

Masakra, wspolczuje. Moj tesciu ostatnio ciapakow wiozl na nieswiadomce. Przerabane maja ci kierowcy. Co z tego, ze pieniazki fajne, jak wiekszosc czasu nie ma w domu i wlasnie takie ryzyko nieszczesc roznych

Moja małemu kupuje pampersy co wizytę i dała u 500 zł jak się urodził . Ale zająć się nim nie zajmie , bo jak tylko mały coś marudzi to zaraz problem i tylko patrzy żeby odłożyć i pojechać . I gada jaki to on jest niegrzeczny i ze nauczyłam go na rękach - To mnie tak wkurza że mam jej dość.

Moja przedwczoraj została pierwszy raz z wnuczka. Mieliśmy się pospieszyć na zakupach i nie być za długo poza domem....
No właśnie taka mała paczka pampersow nie kosztuje majątku (u nas trochę ponad 3€) jak się kupuje sporadycznie A by uszczesliwila rodziców :)
No ale moi oszczędzają na starość do skarpety ....Sobie przyjemności nigdy nie zrobią, na wszystko szkoda pieniędzy, nam na rece patrzą na co wydajemy i krytykują (nawet to ile ciuszkow małej kupiłam hehe)
Starsza wnuczka ma 9 lat a dziadki zabrali ja do tej pory tylko 2 razy na wakacje do Polski. A w międzyczasie na zapytania rodziny moja mama tłumaczy, że ona też chcę sobie odpocząć A poza tym urlop z wnuczka za drogi, bo naciąga... to ostatnio dałam córce swoja własną kasę na wszystko poza spożywką i oczywiście babcia za wszystko sumiennie płaciła kieszonkowymi wnuczki :D

Mój wczoraj dostał w prezencie świąteczne Body na rozm ...86!! To za rok będą na święta :p
I fajny sweterek ale tez z kolei 68.. a on dopiero 62 zaczyna ale może jeszcze dorośnie

Nie "może ", a na pewno odrosnie hihi

Sweterek to 68 spokojnie można założyć na święta myślę:)
Dla mojej body na 62 są np za szerokie tak że jeszcze czasem 56 zakładam ale odzież wierzchnia to 62/68 a pajace i spodnie to już w 68 wchodzimy bo nogi długie że w pajacu 62 wyprostować nie idzie haha

AgulaK82 współczuję przeżyć. Człowiek uczciwie chce zarobić a taka cholota go jeszcze pobije. Ale to jest wszystko przez to że są za łagodne kary. W więzieniach nie powinni mieć żadnych praw to by się bali a nie jak to jest teraz. Mają tylko prawa palcem dotknąć ich nie wolno bo zaraz skargi piszą i masz przejeb... Mój brat pracuje w więzieniu i jak opowiada to zastanawiam się kto tam rządzi. Oni czy więźniowie.

Dzien dobry! Moj dzidzius nie mogl wczoraj zasnac. Caly dzien drzemki po 15-20 minut i do tego nie moglam go uspic prawie do 22. Potem dwie pobudki w nocy ok.2 i 6 ( dla mnie 6 to prawie noc ;)). W nocy czyszczenie noska, bo byl zatkany. Wyciagnelam wielkiego bialego glutka, chyba z mleczka. O 8 karmienie i znowu czyszczenie noska. Mimo mokrych recznikow na kaloryferze ja tez mam suche sluzowki i chyba dzisiaj zaczne rozgladac sie za nawilzaczem powietrza. Chcialam oczyszczacz z nawilzaczem, ale musze to jeszcze omowic z mezem, bo twierdzi, ze to za droga sprawa...a w stolicy normy poprzekraczane 3-krotnie. Czy jak jest smog wychodzicie z maluchami na spacery? Wyczytalam u mamy ginekolog, zeby wtedy zostac w domu.

reklama
Moi panowie guugaja do siebie przy przewijaniu i to jest bardzo slodkie :)
Ja mam ochote dzisiaj na jakies zakupy - oczywiscie internetowe, bo 1. Sklepy zamkniete, 2. Mlody odmowil butelki i maz mnie nie wypuszcza dalej niz do sklepu osiedlowego :( wczoraj ominela mnie wielka doroczna impreza rodzinna, na ktora lubie chodzic...

Do góry