reklama
Nie - gorączki nie ma.Ale nie ma gorączki ? Może potrzebuje czasu żeby odreagować .
AgulaK82
Fanka BB :)
Czyżby SKS? [emoji12]Po coś tu weszłam. Coś miałam napisać... I huk... Zapimniałam.
D
Deleted member 180961
Gość
3 razy?? To ja już bym go dawno w dupe kopnela Najgorsze co możesz zrobić to być z nim z uwagi na dziecko
Jestem z nim, bo go kocham, nie tylko z uwagi na dziecko Mimo tego jak sie zachowuje nie wyobrazam sobie teraz rzucic wszystko i isc mieszkac do rodzicow, chociaz wiem, ze przyjeliby mnie z otwartymi ramionami i mialabym tam jak paczek w masle;p nie o to chodzi w zyciu.
Rodzice mnie nauczyli dbac o relacje z ludzmi i jesli cos sie psuje pracowac nad tym i starac sie je naprawic.
Mimo tych szans ktore mu dalam a on zmarnowal, dalej chce wierzyc w to, ze moze byc dobrze i mozemy byc szczesliwa rodzinka.
AgulaK82
Kochana i życzę Ci by wszystko było po Twojej myśli [emoji8]Jestem z nim, bo go kocham, nie tylko z uwagi na dziecko Mimo tego jak sie zachowuje nie wyobrazam sobie teraz rzucic wszystko i isc mieszkac do rodzicow, chociaz wiem, ze przyjeliby mnie z otwartymi ramionami i mialabym tam jak paczek w masle;p nie o to chodzi w zyciu.
Rodzice mnie nauczyli dbac o relacje z ludzmi i jesli cos sie psuje pracowac nad tym i starac sie je naprawic.
Mimo tych szans ktore mu dalam a on zmarnowal, dalej chce wierzyc w to, ze moze byc dobrze i mozemy byc szczesliwa rodzinka.
Carmi
Czerwcowa mama 2009
butlę. Zakaz zakazem jakoś przemycę
Wózkiem np.
Chloe.Chloe
U mnie lekka masakra. Pojechalam zapisac malego do neurologa, bo oczywiscie nie mozna sie dodzwonic... w domu zostal spiacy Leon z mezem. Maz nadal przeziebiony wiec mial cjodzic w maseczce. Okazalo sie, ze Leon oduczyl sie jedzenia z butelki i nie chcial z niej pic. Maly splakany i umeczony. Co gorsza tez ma katar, nie moze spac, a jak zasypia to placze przez sen...;( no strasznie... probowalam mu zakraplac nos i wyciagac Frida. Jak to sie powinno prawidlowo robic? Jak dlugo i jak mocno ciagnac?
Mój miał 4 , a dwie rączki i w dwie nóżki plus doustnie rotawirusy .
ojj biedny... ja jednak wzielam 6w1- jednym z powodow to to, ze tylko jedno wklucie...
reklama
AgulaK82
Biedny Leoś [emoji852]️Zdrówka życzę i mnóstwo cierpliwości [emoji8]U mnie lekka masakra. Pojechalam zapisac malego do neurologa, bo oczywiscie nie mozna sie dodzwonic... w domu zostal spiacy Leon z mezem. Maz nadal przeziebiony wiec mial cjodzic w maseczce. Okazalo sie, ze Leon oduczyl sie jedzenia z butelki i nie chcial z niej pic. Maly splakany i umeczony. Co gorsza tez ma katar, nie moze spac, a jak zasypia to placze przez sen...;( no strasznie... probowalam mu zakraplac nos i wyciagac Frida. Jak to sie powinno prawidlowo robic? Jak dlugo i jak mocno ciagnac?
Hej, pewnie [emoji5]Hej Kobietki od jakiegoś czasu podczytuje wasz wątek. Urodzilam 28.08 córeczkę, czy mogę do was dołączyć? Pozdrawiam