Ano możnaDziewczyny weźcie mi napiszcie czy jak zrobię morfologię i tsh małemu to przecież on będę po mleku nie ma szans aby był na czczo można tak? Może głupie pytanie ale nigdy tak małemu dziecku krwi nie pobralam
reklama
Angelika89
Fanka BB :)
Moj zawsze tyle spi. Dzis od 7 do 10 nie spal, a od tamtej pory ciagle spi i tylko sie budzi na karmienie. No raz go wybudzilam chyba jeszcze na pol godz, ale marudzil, bo chcial spac, a nie sie bawic. Jak wstanie to pewnie z 1-2 godz bedzie aktywny i spac na noc.Spala do 11 ja pojechałam na zakupy a ona podobno poszła spać dalej przyjechałam przed 14 a ona śpi obudziłam ja przez pół godziny nie spala później dalej spać.. o 16 obudziła się na chwilę wypiła mleko i dalej mi śpi budzę ja na siłę ale nie chce wstać .. kuzwa
NKOTB i ja słuchałam i kochałam się w kolesiu J... (Jordan??) normalnie plakat obok The Bodyguard wisiałA ja New Kids On The Block [emoji12]
KINDERBUENOO88
Kurczę nie wiem co Ci poradzić . Może zadzwoń do pediatry zapytaj .
Ale może to taki dzień , mój dzisiaj też śpi , je i śpi i je i tak w kółko .
Mój tez dziś bardzo dużo śpi.
Nawet teraz.. stary mu muzykę klasyczna puścił ( klasyczna dla dzieci na dobranoc )
I zasnął mu na kolanach
Załączniki
KINDERBUENOO88
Szczerze ten zamek to nic specjalnego ale ogrody wokół rewelacja . A jechać tam na festiwal kwiatów coś pięknego
A z Wałbrzycha do mnie na kawkę już rzut beretem
Książ? Czy w samym Wałbrzychu tez coś jest?
Adell1994
A kiedy jest ten festiwal?
W tym roku był na początku maja .Też jestem ciekawa
Tyle że najlepiej kupić bilety przez Internet bo na miejscu spore kolejki . I można zwiedzać zamek plus te piękne kwiatowe dekoracje naprawdę polecam
AgulaK82
Dzięki [emoji5]W tym roku był na początku maja .
Tyle że najlepiej kupić bilety przez Internet bo na miejscu spore kolejki . I można zwiedzać zamek plus te piękne kwiatowe dekoracje naprawdę polecam
Będę miała na uwadzeW tym roku był na początku maja .
Adell1994
A w zamku teraz od niedawna można zwiedzać podziemia ale nie byłam . A w samym Wałbrzychu nic ciekawego nie ma , ogólnie to jest brzydkie miasto , ani rynku nie ma ani nic .Książ? Czy w samym Wałbrzychu tez coś jest?
reklama
D
Deleted member 180961
Gość
Nie chce Ci nawet mówić ile razy tamten się zmieniał i obiecywał poprawę , a koniec końców wszystko wracało . Przykro mi że przechodzisz coś takiego bo wiem jak Ci ciężko . Ale wiem po sobie że kobieta zakochana wybacza wiele, czasem zbyt wiele . Życzę Ci żeby się ogarnął ten Twój chłop .
Oby tak bylo, dzieki