5 kropel wit. C. Wietrzenie mieszkania. Inhalacje. Jeśli grzejesz w domu mocno to na kaloryfery zaczep nawilżacze albo zawieś mokry ręcznik. No chyba, że masz nawilżacz eletrycznyU mnie lekka masakra. Pojechalam zapisac malego do neurologa, bo oczywiscie nie mozna sie dodzwonic... w domu zostal spiacy Leon z mezem. Maz nadal przeziebiony wiec mial cjodzic w maseczce. Okazalo sie, ze Leon oduczyl sie jedzenia z butelki i nie chcial z niej pic. Maly splakany i umeczony. Co gorsza tez ma katar, nie moze spac, a jak zasypia to placze przez sen...;( no strasznie... probowalam mu zakraplac nos i wyciagac Frida. Jak to sie powinno prawidlowo robic? Jak dlugo i jak mocno ciagnac?
Przed odciąganiem zakrop solą fizjologiczną, wodą morską lub Nasodrillem i odczekajtrochę. Potem ciągniesz odsysaczem. Ja mam ten ustny i ciagnę dośc mocno, ale jeśli nie pojawiają się gile to dalej nir ciągnę, żeby nie drażnić noska. Zastanawiam się właśnie nad tym do odkurzacza.
WitamyHej Kobietki od jakiegoś czasu podczytuje wasz wątek. Urodzilam 28.08 córeczkę, czy mogę do was dołączyć? Pozdrawiam