KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Hej Kobietki od jakiegoś czasu podczytuje wasz wątek. Urodzilam 28.08 córeczkę, czy mogę do was dołączyć? Pozdrawiam
Witamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej Kobietki od jakiegoś czasu podczytuje wasz wątek. Urodzilam 28.08 córeczkę, czy mogę do was dołączyć? Pozdrawiam
U mnie lekka masakra. Pojechalam zapisac malego do neurologa, bo oczywiscie nie mozna sie dodzwonic... w domu zostal spiacy Leon z mezem. Maz nadal przeziebiony wiec mial cjodzic w maseczce. Okazalo sie, ze Leon oduczyl sie jedzenia z butelki i nie chcial z niej pic. Maly splakany i umeczony. Co gorsza tez ma katar, nie moze spac, a jak zasypia to placze przez sen...;( no strasznie... probowalam mu zakraplac nos i wyciagac Frida. Jak to sie powinno prawidlowo robic? Jak dlugo i jak mocno ciagnac?
Nie mam, ale sie przemoge i jutro kupie. Napisz jak tego sie uzywa i czy do kazdego odkurzacza pasuje?A próbowałaś tym katarkiem do odkurzacza ? Ja na początku się tego obawiałam ale to rewelacja
A może zą twardy ma materac w wózku. Spróbuj to czymś wyłożyć. Moze- pomoże.Bylismy na spacerze. Ksieciunio wyspany, najedzony i co? 50 metrow od furtki w ryk. To go wyjelam, zawinelam w kocyk i tak spacerowalismy. Wozek parzy w pupcie. Moj maz mowi, ze robi sie swiadomy i nie chce lezec. To fakt: na rekach byl zadowolony. Gapil sie. Do domu musialam zaniesc...
Jechalismy na bioderka. Jak sie rozkrzyczal, myslalam, ze plucka pekna. Byla awantura, bo maz chcial z nim takim jechac, a ja chcialam uspokoic. W koncu ucichl, ale w drodze powrotnej znowu plakal. Nie moge z nim po prostu. Czuje sie zaaresztowana
U nas jest bardzo partnersko również. Z racji tez ze zarabiamy podobnie to tez nie ma jakiś takich ze jeden utrzymuje rodzine a drugi dom.. Kamil wraca z pracy i przejmuje dziecko. W nocy jedno karmienie jest jego a w weekendy to oboje się nim zajmujemy i ogarniamy chatę fifty-fifty
A masz do odkurzacza? Kilka sekund, dopoki leca gile. Ja na max sile ssania. Ja oprocz sciagania, jak mial katar robilam inhalacje z soli fizjologicznej, smarowalam mascia majerankowa pod nosem i kilka kropel olejku olbas na chusteczke. Do tego max dawka wit. C i spacery i wietrzenie mieszkania. I mial jeden dzien katar. Ze starszym tez tak robie w przypadku kataruU mnie lekka masakra. Pojechalam zapisac malego do neurologa, bo oczywiscie nie mozna sie dodzwonic... w domu zostal spiacy Leon z mezem. Maz nadal przeziebiony wiec mial cjodzic w maseczce. Okazalo sie, ze Leon oduczyl sie jedzenia z butelki i nie chcial z niej pic. Maly splakany i umeczony. Co gorsza tez ma katar, nie moze spac, a jak zasypia to placze przez sen...;( no strasznie... probowalam mu zakraplac nos i wyciagac Frida. Jak to sie powinno prawidlowo robic? Jak dlugo i jak mocno ciagnac?
A moze z butli nie chcial jesc przez katar?U mnie lekka masakra. Pojechalam zapisac malego do neurologa, bo oczywiscie nie mozna sie dodzwonic... w domu zostal spiacy Leon z mezem. Maz nadal przeziebiony wiec mial cjodzic w maseczce. Okazalo sie, ze Leon oduczyl sie jedzenia z butelki i nie chcial z niej pic. Maly splakany i umeczony. Co gorsza tez ma katar, nie moze spac, a jak zasypia to placze przez sen...;( no strasznie... probowalam mu zakraplac nos i wyciagac Frida. Jak to sie powinno prawidlowo robic? Jak dlugo i jak mocno ciagnac?
Pasuje chyba do kazdego odkurzacza. Kup katarek PLUS, bo lepiej sie czysci. Bardzo latwo sie sklada. Jest instrukcja. Jedna czesc wkladasz do rury od odkurzacza, a druga do noska i tyleNie mam, ale sie przemoge i jutro kupie. Napisz jak tego sie uzywa i czy do kazdego odkurzacza pasuje?
@Chloe.Chloe tu masz filmik jak do odkurzacza podłączyćNie mam, ale sie przemoge i jutro kupie. Napisz jak tego sie uzywa i czy do kazdego odkurzacza pasuje?