reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Księżniczka wczoraj skończyła dwa miesiące :) wczorajszy spacer i po..

Załączniki

• IMG_20181108_105142.jpg
    IMG_20181108_105142.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 132
  • IMG_20181108_105709.jpg
    IMG_20181108_105709.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 136
  • IMG_20181108_105142.jpg
    IMG_20181108_105142.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 124
reklama
Taki czas, na pewno jej przejdzie. A probowalas np owinac ja w jakas swoja rzecz, zeby czula twoj zapach i wtedy odlozyc? U mnie czasem dziala ;) owilam malego ciasniej koszulka, ktora nosilam dzien wczesniej i delikatnie odkladam, trzymam chwile reke na glowie albo glaskam i spi [emoji5]ale nie zawsze, czasem jest czujny, otworzy jedno oko i zobaczy lozeczko i jest bajlando [emoji1]
Jakie te dzieci cwane :)
Mój też pilnuje na jedno oko czy go przez przypadek nie odkładam :p

Śliczna :)
Ale te wasze dzieci trzymają pięknie główkę . Mój utrzyma może z 5 sekund i koniec .
Ma już 9 tygodni . Bardziej doświadczone mamy myślicie że już należałoby to z kimś skonsultować ?
No Moja mała tak potrafi od minuty do 2 minut tą głowę, ale dużo w ciągu dnia ja kładę i dużo rzeczy pokazuje ,żeby była zainteresowana. [emoji16] A co do konsultacji no to zawsze można skonsultować, nic nie zaszkodzi a może pomóc [emoji2]

Śliczna :)
Ale te wasze dzieci trzymają pięknie główkę . Mój utrzyma może z 5 sekund i koniec .
Ma już 9 tygodni . Bardziej doświadczone mamy myślicie że już należałoby to z kimś skonsultować ?

Dla własnego spokoju idź. Mi pediatra zawsze kładzie na brzuchu i patrzy i kazuje jak najwiecej kłaść.

Dzien dobry! Ja po spokojnej nocce. Zielony shake i inka zaliczone. Nasz maly terrorysta obudzil sie zatkany -zakroplilam nosek sola fizjologiczna i odessalam frida- strasznie przy tym placze :(. Potem jednak zjadl spokojnie i lezal ze mna w lozku gaworzac.
Tego posta pisze na raty i zeobilo sie poludnie.
Maly zasypia i sie budzi. Karmie go i wyglada na to, ze odleci. Pytanie na jak dlugo?
Mam meza chorego w domu. 3 dni chodzil przeziebiony do pracy i dzisiaj jest gorzej. Kazalam mu zalozyc maseczke i mam nadzieje, ze juz nie zaraza.

reklama
Księżniczka wczoraj skończyła dwa miesiące :) wczorajszy spacer i po..
Ta i na te 2 miesiące jeziora nam wywaliła? [emoji16] A masz też wystawię jej jeziora [emoji12] Ślicznotka nawet z jeziorem [emoji7][emoji5]
A jak po prostu leżysz obok niej to nie zaśnie ?
Ależ nie ma opcji nawet jak obok niej leżę...

Idziemy zaraz na dwór może tam trochę pośpi bo w domu nie ma ochoty...

Do góry