reklama
Adell1994
Fanka BB :)
Jej jaki kawaler jużW końcu doczytałam
Dzień dobry
Witam się moim złotym dzieckiem czułam, że będzie rudy
Zobacz załącznik 914698
Adell1994
Jakie te dzieci cwaneTaki czas, na pewno jej przejdzie. A probowalas np owinac ja w jakas swoja rzecz, zeby czula twoj zapach i wtedy odlozyc? U mnie czasem dziala owilam malego ciasniej koszulka, ktora nosilam dzien wczesniej i delikatnie odkladam, trzymam chwile reke na glowie albo glaskam i spi [emoji5]ale nie zawsze, czasem jest czujny, otworzy jedno oko i zobaczy lozeczko i jest bajlando [emoji1]
Mój też pilnuje na jedno oko czy go przez przypadek nie odkładam
Adell1994
A jak po prostu leżysz obok niej to nie zaśnie ?A my zaczynamy kolejny dzień terroru, na rączkach śpi się najlepiej ale tylko gdy ją odkładałam budzi się, już kilka razy ją odkładałam [emoji53] Ja mam w domu taki bałagan a ona nas 2 wykańcza [emoji21]
Adell1994
ŚlicznaCześć ciotki dzisiaj skończyłam 8 tygodni [emoji7] ale ten czas leci[emoji33] Zobacz załącznik 914712
Ale te wasze dzieci trzymają pięknie główkę . Mój utrzyma może z 5 sekund i koniec .
Ma już 9 tygodni . Bardziej doświadczone mamy myślicie że już należałoby to z kimś skonsultować ?
kasiaczek89pl
Dziewczyny albo mam zwidy albo młody mi się w c zwija. Na lewa stronę gdzie z tym ? Wole od razu reagować jak coś dojrze ...
KatarzynaCarmen
No Moja mała tak potrafi od minuty do 2 minut tą głowę, ale dużo w ciągu dnia ja kładę i dużo rzeczy pokazuje ,żeby była zainteresowana. [emoji16] A co do konsultacji no to zawsze można skonsultować, nic nie zaszkodzi a może pomóc [emoji2]Śliczna
Ale te wasze dzieci trzymają pięknie główkę . Mój utrzyma może z 5 sekund i koniec .
Ma już 9 tygodni . Bardziej doświadczone mamy myślicie że już należałoby to z kimś skonsultować ?
kasiaczek89pl
Śliczna
Dla własnego spokoju idź. Mi pediatra zawsze kładzie na brzuchu i patrzy i kazuje jak najwiecej kłaść.
Chloe.Chloe
Dzien dobry! Ja po spokojnej nocce. Zielony shake i inka zaliczone. Nasz maly terrorysta obudzil sie zatkany -zakroplilam nosek sola fizjologiczna i odessalam frida- strasznie przy tym placze . Potem jednak zjadl spokojnie i lezal ze mna w lozku gaworzac.
Tego posta pisze na raty i zeobilo sie poludnie.
Maly zasypia i sie budzi. Karmie go i wyglada na to, ze odleci. Pytanie na jak dlugo?
Mam meza chorego w domu. 3 dni chodzil przeziebiony do pracy i dzisiaj jest gorzej. Kazalam mu zalozyc maseczke i mam nadzieje, ze juz nie zaraza.
Tego posta pisze na raty i zeobilo sie poludnie.
Maly zasypia i sie budzi. Karmie go i wyglada na to, ze odleci. Pytanie na jak dlugo?
Mam meza chorego w domu. 3 dni chodzil przeziebiony do pracy i dzisiaj jest gorzej. Kazalam mu zalozyc maseczke i mam nadzieje, ze juz nie zaraza.
reklama
AgulaK82
Ta i na te 2 miesiące jeziora nam wywaliła? [emoji16] A masz też wystawię jej jeziora [emoji12] Ślicznotka nawet z jeziorem [emoji7][emoji5]Księżniczka wczoraj skończyła dwa miesiące wczorajszy spacer i po..
Ależ nie ma opcji nawet jak obok niej leżę...A jak po prostu leżysz obok niej to nie zaśnie ?
Idziemy zaraz na dwór może tam trochę pośpi bo w domu nie ma ochoty...