reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A no ba. Dietetyk kazał ostawić trzy rzeczy

1. majonez
2. produkty z syropem fruktozowym
3. produkty z glutaminianem

Plus ograniczyć słodycze i jeść ciemne pieczywo.
Waga po tym jeszcze 5 kilo poleciała i zeszłam do 67,5kg. Ale już za chuda byłam wtedy.
Wyglądałam jakby coś ze mną nie teges było :rolleyes2:
Opymalnie na moje 180cm to tak 69-71 kg wtedy wyglądam zdrowo
Glutaminian jest unami i uwielbiam :-D

A zupki itepety to nie dopiero od 6 miesiaca?

Przy kp 6skonczony, przy mm można 4 skonczony
Wlasnie wrocilam od moich rodzicow, przyszla tez moja babcia. Karmilam mlodego, a po karmieniu, jak zwykle ostatnio, mlody jojczal.
Babcia stwierdzila, ze go glodze. Bo daje mu tylko pic. Patrze na nia, what the fuck, mowie ze przeciez piers to dla takiego maluszka i jedzenie i picie. Nie, babcia wie lepiej, jestem okropna i powinnam mu dawac kasze, taką rzadziutką! Zeby mial w brzuszku jakis posiłek, a nie tylko mleko i sa takie fajne do kupienia w sklepie, dlaczego ja sie tak zachowuje i nie dam sobie wytlumaczyc, ze krzywdzę dziecko?!
Mysle no nie, jaja sobie chyba ze mnie robi, taka stara a jeszcze takie zarty jej sie trzymaja.
A ona tak na serio.. i sie obrazila[emoji23]
Ale babcia.. no baba normalnie.. ile ma lat, tak z ciekawości?

A my zaczynamy kolejny dzień terroru, na rączkach śpi się najlepiej ale tylko gdy ją odkładałam budzi się, już kilka razy ją odkładałam [emoji53] Ja mam w domu taki bałagan a ona nas 2 wykańcza [emoji21]

A my zaczynamy kolejny dzień terroru, na rączkach śpi się najlepiej ale tylko gdy ją odkładałam budzi się, już kilka razy ją odkładałam [emoji53] Ja mam w domu taki bałagan a ona nas 2 wykańcza [emoji21]

Taki czas, na pewno jej przejdzie. A probowalas np owinac ja w jakas swoja rzecz, zeby czula twoj zapach i wtedy odlozyc? U mnie czasem dziala ;) owilam malego ciasniej koszulka, ktora nosilam dzien wczesniej i delikatnie odkladam, trzymam chwile reke na glowie albo glaskam i spi [emoji5]ale nie zawsze, czasem jest czujny, otworzy jedno oko i zobaczy lozeczko i jest bajlando [emoji1]

reklama
Do góry