Pysia, ale właśnie mój P tylkoto odstawił i zaczął chudnąć.Masz racje. A takie to dobre ... ja nauczyłam młode nawet jeść ciemne Tylko mąż coś nie bardzo - trudno trzeba będzie zmienić [emoji23]
reklama
Mama7
Fanka BB :)
Super wyglądasz!Pierwszy etap ściągania koloru.
Miodowy blond jest. A będę schodzić do chłodnego szarego
Obiecane zdjecie dodaje
Glutaminian jest unami i uwielbiamA no ba. Dietetyk kazał ostawić trzy rzeczy
1. majonez
2. produkty z syropem fruktozowym
3. produkty z glutaminianem
Plus ograniczyć słodycze i jeść ciemne pieczywo.
Waga po tym jeszcze 5 kilo poleciała i zeszłam do 67,5kg. Ale już za chuda byłam wtedy.
Wyglądałam jakby coś ze mną nie teges było
Opymalnie na moje 180cm to tak 69-71 kg wtedy wyglądam zdrowo
Mama7
A zupki itepety to nie dopiero od 6 miesiaca?
Przy kp 6skonczony, przy mm można 4 skonczony
Ale babcia.. no baba normalnie.. ile ma lat, tak z ciekawości?Wlasnie wrocilam od moich rodzicow, przyszla tez moja babcia. Karmilam mlodego, a po karmieniu, jak zwykle ostatnio, mlody jojczal.
Babcia stwierdzila, ze go glodze. Bo daje mu tylko pic. Patrze na nia, what the fuck, mowie ze przeciez piers to dla takiego maluszka i jedzenie i picie. Nie, babcia wie lepiej, jestem okropna i powinnam mu dawac kasze, taką rzadziutką! Zeby mial w brzuszku jakis posiłek, a nie tylko mleko i sa takie fajne do kupienia w sklepie, dlaczego ja sie tak zachowuje i nie dam sobie wytlumaczyc, ze krzywdzę dziecko?!
Mysle no nie, jaja sobie chyba ze mnie robi, taka stara a jeszcze takie zarty jej sie trzymaja.
A ona tak na serio.. i sie obrazila[emoji23]
D
Deleted member 180961
Gość
Przy kp 6skonczony, przy mm można 4 skonczony
Ale babcia.. no baba normalnie.. ile ma lat, tak z ciekawości?
80[emoji23]
kasiaczek89pl
Pysia, ale właśnie mój P tylkoto odstawił i zaczął chudnąć.
No ja tez sporo spadłam jedząc ciemny.
D
Deleted member 180961
Gość
A my zaczynamy kolejny dzień terroru, na rączkach śpi się najlepiej ale tylko gdy ją odkładałam budzi się, już kilka razy ją odkładałam [emoji53] Ja mam w domu taki bałagan a ona nas 2 wykańcza [emoji21]
Taki czas, na pewno jej przejdzie. A probowalas np owinac ja w jakas swoja rzecz, zeby czula twoj zapach i wtedy odlozyc? U mnie czasem dziala owilam malego ciasniej koszulka, ktora nosilam dzien wczesniej i delikatnie odkladam, trzymam chwile reke na glowie albo glaskam i spi [emoji5]ale nie zawsze, czasem jest czujny, otworzy jedno oko i zobaczy lozeczko i jest bajlando [emoji1]
reklama
kasiaczek89pl
Ciumkał tą parówkę w folii. Nie jadł jej, pilnowałam. A jak mlaskał i strzelał jezykiem komiczne to było, taki koneser.
Choćby jadł to pół biedy , byle się nie zakrztusił parówka. Folii to wiadomo ze nie. Próbuje sobie to wyobrazić [emoji23]