reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny albo mam zwidy albo młody mi się w c zwija. Na lewa stronę :( gdzie z tym ? Wole od razu reagować jak coś dojrze ...

Moj tez krzywy. Wszyscy mowili, ze mam sie nie martwic, bo to minie, ale niestety nie minelo :/ zauwazylam przedwczoraj, ze juz ma nawet z jednej strony glowke bardziej plaska. We wtorek mamy szczepienia, wiec od razu poprosze zeby spojrzala jeszcze raz na niego i dala skierowanie gdzie trzeba.

reklama
Do d..py taki dzień.
Karmienie w autobusie.
Wszystkich urażonych sorry za cyca.
20181108_101907.jpg

Załączniki

• 20181108_101907.jpg
    20181108_101907.jpg
    101,9 KB · Wyświetleń: 339
Moj tez krzywy. Wszyscy mowili, ze mam sie nie martwic, bo to minie, ale niestety nie minelo :/ zauwazylam przedwczoraj, ze juz ma nawet z jednej strony glowke bardziej plaska. We wtorek mamy szczepienia, wiec od razu poprosze zeby spojrzala jeszcze raz na niego i dala skierowanie gdzie trzeba.
Do 6 tyg może się łukować. Powyżej należy skonsultować. Miki też się łukuje w bok...

Masz racje. A takie to dobre ... ja nauczyłam młode nawet jeść ciemne Tylko mąż coś nie bardzo - trudno trzeba będzie zmienić [emoji23]

Moich w ciąży maltretowałam bo ja ciągle naleśniki z pełnoziarnistych mąk serwowalam i pytali dyskretnie kiedy ja w końcu znów normalne zrobię hehe

Śliczna :)
Ale te wasze dzieci trzymają pięknie główkę . Mój utrzyma może z 5 sekund i koniec .
Ma już 9 tygodni . Bardziej doświadczone mamy myślicie że już należałoby to z kimś skonsultować ?

Moja jak leży na mnie to kręci ta głowa i się rozgląda A jak tylko położę ja na płaskim to głowa pac i w ryk

Ma czas do 3 msc
Mi pediatra to samo powiedziala tydzien temu na szczepieniu, ze ma czas do 3-go miesiaca i zeby duzo klasc na brzuchu (poskarzylam sie jej, ze slabo podnosi glowke).
Ortopeda na wizycie stwierdzila (ze 3 tyg.temu), ze tez ma lekka asymetrie i przepukline pepkowa (ponoc fizjologiczna) zeby klasc na brzuchu, a jak sie nie wyrowna to da skierowanie do fizjo.
Polozna mi zwracala uwage na rownomierna stymulacje - zeby w lozeczku klasc raz w jedna raz w druga strone, to samo na przewijaku, nosic raz na prawe, a raz na lewej rece. To powinno wyrownywac lekką asymetrie.

Ta i na te 2 miesiące jeziora nam wywaliła? [emoji16] A masz też wystawię jej jeziora [emoji12] Ślicznotka nawet z jeziorem [emoji7][emoji5]Ależ nie ma opcji nawet jak obok niej leżę...

Idziemy zaraz na dwór może tam trochę pośpi bo w domu nie ma ochoty...
U mnie jak widze, ze spiacy i marudzi, to otwieram okno i przykrywam kocykiem i spi od razu hehe :)

Moj to np. Jedna tylko reke do buzi ciagle pcha, a druga tylko wtedy, jak do tej pierwszej nie ma dostepu. Ale to moja wina, bo nosze go zawsze na tej samej stronie.

reklama
Do góry