reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A no ba. Dietetyk kazał ostawić trzy rzeczy

1. majonez
2. produkty z syropem fruktozowym
3. produkty z glutaminianem

Plus ograniczyć słodycze i jeść ciemne pieczywo.
Waga po tym jeszcze 5 kilo poleciała i zeszłam do 67,5kg. Ale już za chuda byłam wtedy.
Wyglądałam jakby coś ze mną nie teges było :rolleyes2:
Opymalnie na moje 180cm to tak 69-71 kg wtedy wyglądam zdrowo
Glutaminian jest unami i uwielbiam :-D

A zupki itepety to nie dopiero od 6 miesiaca?

Przy kp 6skonczony, przy mm można 4 skonczony
Wlasnie wrocilam od moich rodzicow, przyszla tez moja babcia. Karmilam mlodego, a po karmieniu, jak zwykle ostatnio, mlody jojczal.
Babcia stwierdzila, ze go glodze. Bo daje mu tylko pic. Patrze na nia, what the fuck, mowie ze przeciez piers to dla takiego maluszka i jedzenie i picie. Nie, babcia wie lepiej, jestem okropna i powinnam mu dawac kasze, taką rzadziutką! Zeby mial w brzuszku jakis posiłek, a nie tylko mleko i sa takie fajne do kupienia w sklepie, dlaczego ja sie tak zachowuje i nie dam sobie wytlumaczyc, ze krzywdzę dziecko?!
Mysle no nie, jaja sobie chyba ze mnie robi, taka stara a jeszcze takie zarty jej sie trzymaja.
A ona tak na serio.. i sie obrazila[emoji23]
Ale babcia.. no baba normalnie.. ile ma lat, tak z ciekawości?

A my zaczynamy kolejny dzień terroru, na rączkach śpi się najlepiej ale tylko gdy ją odkładałam budzi się, już kilka razy ją odkładałam [emoji53] Ja mam w domu taki bałagan a ona nas 2 wykańcza [emoji21]

A my zaczynamy kolejny dzień terroru, na rączkach śpi się najlepiej ale tylko gdy ją odkładałam budzi się, już kilka razy ją odkładałam [emoji53] Ja mam w domu taki bałagan a ona nas 2 wykańcza [emoji21]

Taki czas, na pewno jej przejdzie. A probowalas np owinac ja w jakas swoja rzecz, zeby czula twoj zapach i wtedy odlozyc? U mnie czasem dziala ;) owilam malego ciasniej koszulka, ktora nosilam dzien wczesniej i delikatnie odkladam, trzymam chwile reke na glowie albo glaskam i spi [emoji5]ale nie zawsze, czasem jest czujny, otworzy jedno oko i zobaczy lozeczko i jest bajlando [emoji1]

reklama
Do góry