reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ciężko mi powiedzieć, bo nie wiem co to za moĒdel :)
Aga żaden szanujący się trener personalny nie podejmie pracy ze mną, bo zwyczajnie to jest robota dla chirurga i fizjoterapeuty, plus przy IO np. odpada kardio. Na razie muszę popracować dietą, a ćwiczenia dopiero po konsultacji z fizjo uroginekologicznym. Ale spoko, dam sobie radę, po tamtej ciazy wagowo było gorzej. Brzuch i tak do szycia, a skórę wytnę jak skończę reprodukcje. Tylko czasem musze sobie pieczęć, a dziś nie dość, że taki dzień, to jeszcze temat się nawinął - Wy wszystkie chude, gładkie brzuchy, a ja gruba, rozlana, zepsuta, pomarszczona. Na pocieszenie Miłosz mnie dzisiaj zaczął celowo głaskać po twarzy <3Zobacz załącznik 914496Zobacz załącznik 914497

Aniu jesteś piękna dziewczyna i młodą. Naprawdę fajnie się patrzy na zdjęcia które wklejasz. Brzuch to pamiątka że jest komu cię tak głaskać i jesteś szczęśliwa mama. Każdy ma swoją pamiątkę. A niektórzy by wszystko oddali aby ja mieć.

Mój Leoś tylko troszkę zapłakał przy szczepieniu - prawie wcale, a potrafi używać swoich płucek. Miał 38.1 st. wieczorem po szczepieniu - dostał paracetamol i jeszcze raz następnego dnia, bo bardzo był marudny i widać, że go coś bolało i nie mógł zasnąć. W ogóle mam wrażenie, że więcej spi po szczepionce - szczepiliśmy 6w1, pneumokoki standard i rota.
Ja zaszczepie księżniczkę chyba normalnie standardowo .. Mam nadzieje że zniesie to spokojnie, a zwłaszcza po wszystkim ze będzie ok ..Dam znać jak będzie po wszystkim

reklama
Mojemu starszemu też ząb w 4 miesiącu wyszedł
I też rozszerzałam dietę od 4 miesiąca
Marchewka, chrupki kukurydziane
A najbardziej lubił ciumkać parówkę w folii .
Ahahaha. O ten smak mu chyba chodziło :rolleyes:

O widzisz u mnie parówki to pozno pozno dostały. I bez folii:) to już chyba jakoś po roku było. W folii to tak tylko ciumkal ? Czy zjadał ?parowke bo folii chyba nie ;)

Do góry