reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Witam się
Od 3wtykalam smoka do 4:30 aż się wnerwilam i mąż zajmował się małym on nie chce spać w nocy muszę coś zmienić bo się wykończe i tyle u nas jadę dziś na zakupy z pannami a chłopaki zostają w domu
Miłego dnia

Bawi się np. tak: leżenie i machanie rączkami i nóżkami i piszczenie. Lubi na brzuszku leżeć i patrzeć na swoje zabawki ustawione przed nią. Na macie edukacyjnej lubi leżeć. Uwielbia też być noszona i wtedy ogląda wszystko dookoła. Najbardziej lubi swojego misia z Canpolu i jak coś ma migające światełka. Myślę, że około 15 min. skupia się na jednej zabawie. Później musi być zmiana, bo jej się nudzi.

Bawi się np. tak: leżenie i machanie rączkami i nóżkami i piszczenie. Lubi na brzuszku leżeć i patrzeć na swoje zabawki ustawione przed nią. Na macie edukacyjnej lubi leżeć. Uwielbia też być noszona i wtedy ogląda wszystko dookoła. Najbardziej lubi swojego misia z Canpolu i jak coś ma migające światełka. Myślę, że około 15 min. skupia się na jednej zabawie. Później musi być zmiana, bo jej się nudzi.

15 minut to i tak sporo :)

jestes przeciwniczka mm?
Jestem za kp ale wyrazie potrzeby nie glodzilabym dziecka dla własnego widzimisię . Ale moja gwiazda nie uznaje butli. Już w szpitalu nie dali rady jej nakarmić. Babeczka- specjalistka od karmienia przyniosła nam 12 różnych smoczków i na każdego reagowała wymiotami. Ponoć byliśmy pierwszym jej przypadkiem że po zaniknieciu odruchu ssania dziecko zaczęło najpierw ssać pierś a nie butle.

My byliśmy w kościele. Miki pierwszy raz. Ładnie spał a po mszy ksiądz go pobłogosławił. Teraz go cyckam na śpiocha. Dziś ma "bratowa" Sławka wpaść a ja mam chlew no bo jeden dzień w łóżku i tak to potem wygląda. Ssie mnie ale boje się jeść cos poza biszkoptami... Dziś jeszcze dietka tak profilaktycznie. Bo jutro muszę być w pełni sił...

reklama
Do góry