18grudzien
Fanka BB :)
Bo ja nie umiemJedna, jedyna mi na to odpowiedziała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo ja nie umiemJedna, jedyna mi na to odpowiedziała
Bawi się np. tak: leżenie i machanie rączkami i nóżkami i piszczenie. Lubi na brzuszku leżeć i patrzeć na swoje zabawki ustawione przed nią. Na macie edukacyjnej lubi leżeć. Uwielbia też być noszona i wtedy ogląda wszystko dookoła. Najbardziej lubi swojego misia z Canpolu i jak coś ma migające światełka. Myślę, że około 15 min. skupia się na jednej zabawie. Później musi być zmiana, bo jej się nudzi.
Bawi się np. tak: leżenie i machanie rączkami i nóżkami i piszczenie. Lubi na brzuszku leżeć i patrzeć na swoje zabawki ustawione przed nią. Na macie edukacyjnej lubi leżeć. Uwielbia też być noszona i wtedy ogląda wszystko dookoła. Najbardziej lubi swojego misia z Canpolu i jak coś ma migające światełka. Myślę, że około 15 min. skupia się na jednej zabawie. Później musi być zmiana, bo jej się nudzi.
Jaka grzywa!Dostałam od taty przeróbki zdjęcia Tytusa.. mało się nie posiekałam
Zobacz załącznik 913490
Zobacz załącznik 913491
Jestem za kp ale wyrazie potrzeby nie glodzilabym dziecka dla własnego widzimisię . Ale moja gwiazda nie uznaje butli. Już w szpitalu nie dali rady jej nakarmić. Babeczka- specjalistka od karmienia przyniosła nam 12 różnych smoczków i na każdego reagowała wymiotami. Ponoć byliśmy pierwszym jej przypadkiem że po zaniknieciu odruchu ssania dziecko zaczęło najpierw ssać pierś a nie butle.jestes przeciwniczka mm?
A powiedz mi jak rodzice/teście zareagowali na imię małego ?