reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A widzisz :D
Miki wczoraj popierdywał kleksowo i tylko czekałam na wystrzał godny króla - zdecydował się o 2:00 w nocy tak, że było przebieranie i kompanie :D normalnie dwie salwy z grubej berty :D

U mnie to samo!!! Tyłki ze o 1. Patrzę kolejny kleks, wzięłam mokra chusteczkę by mu pupę wytrzeć. I jak wytarłem mu dziurkę jak wystrzelił z pierdem ze on, ja i cały przewijak do przebrania. Najgorsze, ze jak go potem myłam to się przebudził i miałam trudności z uśpieniem

reklama
U mnie to samo!!! Tyłki ze o 1. Patrzę kolejny kleks, wzięłam mokra chusteczkę by mu pupę wytrzeć. I jak wytarłem mu dziurkę jak wystrzelił z pierdem ze on, ja i cały przewijak do przebrania. Najgorsze, ze jak go potem myłam to się przebudził i miałam trudności z uśpieniem
No u Nas na szczęście Miki wyczuł że matka chora to w miarę grzeczny i nawet po tym wybuchu i nocnym kąpaniu przy cycku usnął w miarę szybko...
Ja już lepiej, tzn. jadę na biszkoptach i czuję jak jestem osłabiona, ale generalnie odpukać lepiej...

U mnie jest dokladnie to samo[emoji12]
My byliśmy w sobotę u mojej mamy i były jej siostry także chętnych do zabawiania dużo bo każdy chciał się małym nacieszyć a on najpierw spał 3,5 h później wstał na 40 minut w tym jedzenie i przewijanie i znów spał 3 godziny .
Nie pamiętam kiedy ostatnio w domu mi tyle spał .

He he , to wyczuł sobie Tytus moment na zrobienie kupy :) akurat jak pampers zdjęty :p

No u Nas na szczęście Miki wyczuł że matka chora to w miarę grzeczny i nawet po tym wybuchu i nocnym kąpaniu przy cycku usnął w miarę szybko...
Ja już lepiej, tzn. jadę na biszkoptach i czuję jak jestem osłabiona, ale generalnie odpukać lepiej...

Osłabiona bo odwodniona bidulo, ale ważne ze lepiej. Tylko pamiętaj o piciu

Dostałam od taty przeróbki zdjęcia Tytusa.. mało się nie posiekałam :):)

0ec77927-2933-46de-b3c1-ea0c03b45022.jpg

4b07542d-bd62-44d5-87c0-5d5e6544b2c5.jpg

Załączniki

• 0ec77927-2933-46de-b3c1-ea0c03b45022.jpg
    0ec77927-2933-46de-b3c1-ea0c03b45022.jpg
    258,2 KB · Wyświetleń: 369
  • 4b07542d-bd62-44d5-87c0-5d5e6544b2c5.jpg
    4b07542d-bd62-44d5-87c0-5d5e6544b2c5.jpg
    254,2 KB · Wyświetleń: 373
reklama
Do góry