reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jestem pobudka o 00:30,3,5 i już armagedon niby lepiej ale nadal nad ranem chce się spać.....

Co dziś przyniesie dzień??? Ile moich łez? To się okaże..... Kawka u mamy dobrze mi zrobiła

Wiciowamama a te w koty to hm???? Kurde ale ten pajac ładny
Może obędzie się bez łez ;)
Ms być bardzo ładna pogoda a to zawsze poprawia humor :)

Oj ja też , tyle że nim mój S. wróci po pracy to jest 21 albo 22 i wtedy albo śpię albo jestem tak padnięta że myślę tylko o tym żeby pójść spać .

No jakoś nie mogę się zebrać żeby to tak spontanicznie inaczej niż wieczorem i w łóżku. W sumie to musiałby młody spać a tu jeszcze dwie latają po chałupie. A wieczorem to ja łebek do poduszki i zaraz spanie bierze[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]a rano młody wstaje wcześniej niż my ... brzmi trochę jak wymówki ;)

No jakoś nie mogę się zebrać żeby to tak spontanicznie inaczej niż wieczorem i w łóżku. W sumie to musiałby młody spać a tu jeszcze dwie latają po chałupie. A wieczorem to ja łebek do poduszki i zaraz spanie bierze[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]a rano młody wstaje wcześniej niż my ... brzmi trochę jak wymówki ;)
Brzmi jak prawdziwe życie mamy 3 dzieci , a nie jak wymówki :)
My niedługo mamy rocznice więc mam nadzieję że moja mama przyjedzie do małego a my na kolację i jakieś seksy zapewne w samochodzie :p

reklama
Do góry