Bo rzadko jak matka nie sugeruje sami z siebie sprawdzają..Kurcze ja tam nie wiem czy Ulka ma dobre to wędzidełko czy nie ...
W szpitalu nic nie mówili. A położna, ani lekarz na bilansie nie sprawdzali.
reklama
Adell1994
Fanka BB :)
Powiedz żeby sprawdzili U mnie na dwóch wizytach pediatra nie zauważył , dopiero na szczepieniach .Kurcze ja tam nie wiem czy Ulka ma dobre to wędzidełko czy nie ...
W szpitalu nic nie mówili. A położna, ani lekarz na bilansie nie sprawdzali.
Adell1994
Oj ja też , tyle że nim mój S. wróci po pracy to jest 21 albo 22 i wtedy albo śpię albo jestem tak padnięta że myślę tylko o tym żeby pójść spać .Tak tak masz racje z tymi seksami. Hmmmmm muszę i ja się częściej zabierać za to.
Adell1994
Może obędzie się bez łezJestem pobudka o 00:30,3,5 i już armagedon niby lepiej ale nadal nad ranem chce się spać.....
Co dziś przyniesie dzień??? Ile moich łez? To się okaże..... Kawka u mamy dobrze mi zrobiła
Wiciowamama a te w koty to hm???? Kurde ale ten pajac ładny
Ms być bardzo ładna pogoda a to zawsze poprawia humor
KINDERBUENOO88
A dzisiaj ide robic krzywa, blee
Oby tym razem dobry wynik!
kasiaczek89pl
Oj ja też , tyle że nim mój S. wróci po pracy to jest 21 albo 22 i wtedy albo śpię albo jestem tak padnięta że myślę tylko o tym żeby pójść spać .
No jakoś nie mogę się zebrać żeby to tak spontanicznie inaczej niż wieczorem i w łóżku. W sumie to musiałby młody spać a tu jeszcze dwie latają po chałupie. A wieczorem to ja łebek do poduszki i zaraz spanie bierze[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]a rano młody wstaje wcześniej niż my ... brzmi trochę jak wymówki
Ja poprosze
Jolanta Szor-Radoch, Przychodnia Mag, albo inny fizjoterapeuta specjalizujacy sie w fizjoterapii niemowlakow.
18grudzien
OK.Bajdelka weź ze tak nie myśl może będzie bez lez. Staraj się żeby tak było. Ogarnij co /kto Ci najbardziej psuje humor ok?
Adell1994
Brzmi jak prawdziwe życie mamy 3 dzieci , a nie jak wymówkiNo jakoś nie mogę się zebrać żeby to tak spontanicznie inaczej niż wieczorem i w łóżku. W sumie to musiałby młody spać a tu jeszcze dwie latają po chałupie. A wieczorem to ja łebek do poduszki i zaraz spanie bierze[emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]a rano młody wstaje wcześniej niż my ... brzmi trochę jak wymówki
My niedługo mamy rocznice więc mam nadzieję że moja mama przyjedzie do małego a my na kolację i jakieś seksy zapewne w samochodzie
reklama
Chloe.Chloe
U mnie mimo wielu zastrzezen do opieki wedzidelko bylo sprawdzane, bo pamietam, ze mowili, ze ok, a jakies inne dziecko mialo miec podciete.Bo rzadko jak matka nie sugeruje sami z siebie sprawdzają..