reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witam[emoji5]przepraszam,że sie wtrące lubie was podczytywać od pewnego czasu tez jestem mama urodzilam córeczkę ale w sierpniu. Chcialam napisac o wedzidelku mala miala podcinane gorne i dolne u dr z Wroclawia i moge go polecic bardzo rzeczowy wszystko wytlumaczyl a zabieg trwal doslownie 5minut. Chyba że jest ich kilku we Wroclawiu

Ja z wrześniowych ale tez w sierpniu urodziłam. Pisz pisz do nas czasem.

reklama
Witam[emoji5]przepraszam,że sie wtrące lubie was podczytywać od pewnego czasu tez jestem mama urodzilam córeczkę ale w sierpniu. Chcialam napisac o wedzidelku mala miala podcinane gorne i dolne u dr z Wroclawia i moge go polecic bardzo rzeczowy wszystko wytlumaczyl a zabieg trwal doslownie 5minut. Chyba że jest ich kilku we Wroclawiu

Pewnie to ten sam skoro taki slawny:) nie pamietam teraz nazwiska, ale imie chyba Rafal [emoji5] dzieki za cynk!

Działamy w pokoju syna później Doczytam no powiem wam on chyba ma wszystko!
Tragedii nie ma :)
A Ty jesteś pracuś , aż zazdroszczę takiego powera . Też powinnam umyć okna ale zebrać się nie mogę .
A co do tej kuzynki to nie słuchaj , nie ma sensu wdawać się w dyskusję nawet . Nie ważne w jaki sposób karmisz, jak ubierasz czy ile razy kąpiesz ważne że mały jest najedzony , ma sucho i czysto a Ty jesteś najlepszą mamą dla swoich dzieci :)

reklama
Do góry