reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

20181030_105539.jpg

Załączniki

• 20181030_105539.jpg
    20181030_105539.jpg
    818,1 KB · Wyświetleń: 371
reklama
Dziewczyny ja mam wkurwa pomylam wszędzie okna, zmieniłam firanki nakarmie małego i zabieram się za generalne sprzątanie pokoju syna a popołudniu jak stary wróci idę układac drzewo,!!!!
O rany, to jak w ten sposób najlepiej Ci się rozładować, to zapraszam i do mnie :-) :) ja się od miesiąca zabieram by firanki u malej powiesić :-D

A jakiś czas temu @GoJ pokazywała swój dizajnerski żyrandol i przypomniało mi się że potrzebuje przecież jakiś do sypialni bo obecnie mam w niej też samą żarówkę i chyba już tak mi po kilku miesiącach przeszkadzać przestało że totalnie o tym zapomniałam haha.
Tak w ogóle to my się przeprowadziliśmy w maju i nadal wiele nie gotowe ani nie urządzone jeszcze do końca tak jak bym chciała więc GoJ, nie przejmuj się tym :)

Bo auto nie działa, bo zmywarka przecieka, bo odkurzacz się zepsuł, bo mąż wymieniał dysze w kuchence i nie te wsadził, bo mały ryczy, bo sama w tym domu, brudno wszędzie, stół bym chciała nowy do kuchni ale za dużo priorytetetow aby sobie kupić nic tylko kulka w łeb więc za robotę się wzięłam wszystko mnie przytłacza a mi jeszcze kuzynka napisała co urodziła tydzień temu że ona jest wniebiwzieta że urodziła i ochy achy i w ogóle a ja jak sobie pomyślę że dwa tyg miałam baby blues to normalnie jej zazdroszczę i ahhh ochhh ona karmi piersią ojej jakie to dla dziecka wspaniałe itp a ja muszę czytać tych jej achow i myślę że jednak jestem beznadziejna...... No szlaki mnie trafia ogólnie... Idę sprzątać

Kobieto ja Cię od początku podziwiam a Ty mi tu pierniczysz. Jesteś zajebista babka , fantastyczna matka i wspaniała żona. Głowa do góry i piers do przodu. Pomysł ze z jednym niektóre nie dają radę a Ty masz czwórkę wspaniałych dzieci. Mądrych , ładnych. A kuzynka się nie przejmuj. Widocznie jest niewychowana skoro tak Ci sra wiedząc ze Ty mm. A wziebowzieta niech se będzie. Nikt jej nie broni. Ty za to jesteś niebiańska. Wstań popraw koronę i zapieprzaj dalej!!!!

My juz po podcieciu wedzidelka. Maly pod jezykiem ma strasznie grube i jakies wglebne, nacieli mu tylko czesciowo i mam przyjsc na kontrole za 3 tygodnie, zeby zobaczyc czy trzeba podcinac mocniej. Na gorne wedzidelko sie zasmial od razu i powiedzial, ze tego nie robia. Dopiero jak dziecko jest troche starsze i to w narkozie.
Ten lekarz z wroclawia robi to juz i w 3 minuty, bez zadnej narkozy. Takze chyba jednak i tak czeka nas wycieczka. Zobaczymy czy sie poprawi po tym nacieciu.

My juz po podcieciu wedzidelka. Maly pod jezykiem ma strasznie grube i jakies wglebne, nacieli mu tylko czesciowo i mam przyjsc na kontrole za 3 tygodnie, zeby zobaczyc czy trzeba podcinac mocniej. Na gorne wedzidelko sie zasmial od razu i powiedzial, ze tego nie robia. Dopiero jak dziecko jest troche starsze i to w narkozie.
Ten lekarz z wroclawia robi to juz i w 3 minuty, bez zadnej narkozy. Takze chyba jednak i tak czeka nas wycieczka. Zobaczymy czy sie poprawi po tym nacieciu.
Witam☺przepraszam,że sie wtrące lubie was podczytywać od pewnego czasu tez jestem mama urodzilam córeczkę ale w sierpniu. Chcialam napisac o wedzidelku mala miala podcinane gorne i dolne u dr z Wroclawia i moge go polecic bardzo rzeczowy wszystko wytlumaczyl a zabieg trwal doslownie 5minut. Chyba że jest ich kilku we Wroclawiu

reklama
Do góry