reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

20181030_105539.jpg

Załączniki

• 20181030_105539.jpg
    20181030_105539.jpg
    818,1 KB · Wyświetleń: 368
reklama
Dziewczyny ja mam wkurwa pomylam wszędzie okna, zmieniłam firanki nakarmie małego i zabieram się za generalne sprzątanie pokoju syna a popołudniu jak stary wróci idę układac drzewo,!!!!
O rany, to jak w ten sposób najlepiej Ci się rozładować, to zapraszam i do mnie :-) :) ja się od miesiąca zabieram by firanki u malej powiesić :-D

A jakiś czas temu @GoJ pokazywała swój dizajnerski żyrandol i przypomniało mi się że potrzebuje przecież jakiś do sypialni bo obecnie mam w niej też samą żarówkę i chyba już tak mi po kilku miesiącach przeszkadzać przestało że totalnie o tym zapomniałam haha.
Tak w ogóle to my się przeprowadziliśmy w maju i nadal wiele nie gotowe ani nie urządzone jeszcze do końca tak jak bym chciała więc GoJ, nie przejmuj się tym :)

Bo auto nie działa, bo zmywarka przecieka, bo odkurzacz się zepsuł, bo mąż wymieniał dysze w kuchence i nie te wsadził, bo mały ryczy, bo sama w tym domu, brudno wszędzie, stół bym chciała nowy do kuchni ale za dużo priorytetetow aby sobie kupić nic tylko kulka w łeb więc za robotę się wzięłam wszystko mnie przytłacza a mi jeszcze kuzynka napisała co urodziła tydzień temu że ona jest wniebiwzieta że urodziła i ochy achy i w ogóle a ja jak sobie pomyślę że dwa tyg miałam baby blues to normalnie jej zazdroszczę i ahhh ochhh ona karmi piersią ojej jakie to dla dziecka wspaniałe itp a ja muszę czytać tych jej achow i myślę że jednak jestem beznadziejna...... No szlaki mnie trafia ogólnie... Idę sprzątać

Kobieto ja Cię od początku podziwiam a Ty mi tu pierniczysz. Jesteś zajebista babka , fantastyczna matka i wspaniała żona. Głowa do góry i piers do przodu. Pomysł ze z jednym niektóre nie dają radę a Ty masz czwórkę wspaniałych dzieci. Mądrych , ładnych. A kuzynka się nie przejmuj. Widocznie jest niewychowana skoro tak Ci sra wiedząc ze Ty mm. A wziebowzieta niech se będzie. Nikt jej nie broni. Ty za to jesteś niebiańska. Wstań popraw koronę i zapieprzaj dalej!!!!

My juz po podcieciu wedzidelka. Maly pod jezykiem ma strasznie grube i jakies wglebne, nacieli mu tylko czesciowo i mam przyjsc na kontrole za 3 tygodnie, zeby zobaczyc czy trzeba podcinac mocniej. Na gorne wedzidelko sie zasmial od razu i powiedzial, ze tego nie robia. Dopiero jak dziecko jest troche starsze i to w narkozie.
Ten lekarz z wroclawia robi to juz i w 3 minuty, bez zadnej narkozy. Takze chyba jednak i tak czeka nas wycieczka. Zobaczymy czy sie poprawi po tym nacieciu.

My juz po podcieciu wedzidelka. Maly pod jezykiem ma strasznie grube i jakies wglebne, nacieli mu tylko czesciowo i mam przyjsc na kontrole za 3 tygodnie, zeby zobaczyc czy trzeba podcinac mocniej. Na gorne wedzidelko sie zasmial od razu i powiedzial, ze tego nie robia. Dopiero jak dziecko jest troche starsze i to w narkozie.
Ten lekarz z wroclawia robi to juz i w 3 minuty, bez zadnej narkozy. Takze chyba jednak i tak czeka nas wycieczka. Zobaczymy czy sie poprawi po tym nacieciu.
Witam☺przepraszam,że sie wtrące lubie was podczytywać od pewnego czasu tez jestem mama urodzilam córeczkę ale w sierpniu. Chcialam napisac o wedzidelku mala miala podcinane gorne i dolne u dr z Wroclawia i moge go polecic bardzo rzeczowy wszystko wytlumaczyl a zabieg trwal doslownie 5minut. Chyba że jest ich kilku we Wroclawiu

reklama
Do góry