GMO normalnieBo to jest kurczak tylko taki hodowany dla KFC [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
No zmiany mogą przerażać ale nie koniecznie muszą iść na złe przecież... A kto nie ryzykuje szampana nie pijeDziewczyny dostałam hajs z ZUSu!!! Ogólnie plus bieżący macierzyński to za 3 miesiące mam taki hajs na koncie jakiego w życiu nie miałam !!!
A w ogóle mój dostał propozycja pracy, nowa budowa w innej firmie też w Warszawie. Jakiś koleś co pracowali razem przy jednej budowie chce go teraz do siebie jako kierownika tej nowej.. a ja mam cykora. Jakoś się boje, ze coś pójdzie nie tsk a tu ma już ciepła posadkę..
U Nas szykuje się 19 i założę się że będzie bo nie jadę w tym roku na groby! Jak bedziemy jechać w przyszłym to będzie lać wiać i pizgać złem!Mąż wraca tzn jedzie do Castorama ale będzie napali w piecu bo od rana tak w domu ciepło, zje obiad i pogadamy...... U nas wczoraj był 1 stopień i śnieg!!! Podobno na czwartek ma być 16 stopni ale ogólnie czuć już zimę.....
Skoczek rozwojowy... Przejdzie i zapimnisz o niewygodach bo zaskoczy cię nowymi umiejętnościami. To taka nagroda dla Nas mam.Moje dziecko śpi od 5 rano po 30 minut o ile w ogóle.. teraz leży i jęczy, próbuje czymś go zająć ale on nic nie chce.. książeczki wywraca, zabawki odrzuca tylko by na raczki i by chodzić. A mnie już od kilku dni tsk bardzo plecy bolą
Może być trochę ropki w pęcherzyku. Zaschnie to.Moja tez ma taki, w dodatku jest lekko ropny :/
Mnie się zawsze marzyło mieszkanie na Mazurach. Mieć dom z własną keją... I mgliste poranki jesienne nad jeziorem ❤ i letnie wieczory z komarami i świerszczami z księżycem śmiejącym się do tafli spokojnej wody i zimowe ośnieżone choinki wzdłuż oblodzonych brzegów zamarzniętego jeziora i śnieg po kolana... Ach Mazury...❤ rozmarzyłam się. Kocham.
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Mnie się zawsze marzyło mieszkanie na Mazurach. Mieć dom z własną keją... I mgliste poranki jesienne nad jeziorem [emoji173] i letnie wieczory z komarami i świerszczami z księżycem śmiejącym się do tafli spokojnej wody i zimowe ośnieżone choinki wzdłuż oblodzonych brzegów zamarzniętego jeziora i śnieg po kolana... Ach Mazury...[emoji173] rozmarzyłam się. Kocham.
Ja to mam na odwrót. Mi się marzy mieszkanie w centrum w jakiejś starej kamienicy z dużymi pokojami i takimi francuskimi balkonikami
A to co opisałaś o tych Mazurach to mnie akurat przeraża
d_dream
Tak się cieszyłam na karmienie piersią. Ale mój entuzjazm minął...
Moje dziecko od 2 godzin nie ma co zjeść. Mam totalny brak pokarmu. Nie leci nic, próbowałam ściągać. I tylko się mecze. Totalny brak.
Musiałam dzisiaj zakupić mleko i podaje mm ale jednocześnie dostawiam do piersi. Jest jeden wielki krzyk.. mała nie może nic ze mnie wyciągnąć..
Moje dziecko od 2 godzin nie ma co zjeść. Mam totalny brak pokarmu. Nie leci nic, próbowałam ściągać. I tylko się mecze. Totalny brak.
Musiałam dzisiaj zakupić mleko i podaje mm ale jednocześnie dostawiam do piersi. Jest jeden wielki krzyk.. mała nie może nic ze mnie wyciągnąć..
d_dream
Takie scenariusze to tylko w filmachMnie się zawsze marzyło mieszkanie na Mazurach. Mieć dom z własną keją... I mgliste poranki jesienne nad jeziorem ❤ i letnie wieczory z komarami i świerszczami z księżycem śmiejącym się do tafli spokojnej wody i zimowe ośnieżone choinki wzdłuż oblodzonych brzegów zamarzniętego jeziora i śnieg po kolana... Ach Mazury...❤ rozmarzyłam się. Kocham.
Ja wstaje rano. Pizdzi jak cholera, i co widzę?
Pustki za oknem, wyginającej się od wiatru drzewa i obłocone chodniki haha
A jeśli chodzi o letnie wieczory, to tak są komary.
I to takie które zjedzą cię bez skrupułów
reklama
Oj jak w mieście w Warszawie to właśnie przedwojenna kamienica z podwórkiem - studnią z wysokimi pokojami i parkuetem skrzypiącym. Podwójnymi drzwiami. A łazienka taka z szachownicą na podłodze i wanną typu balia na nóżkach na środku. Złote ramy luster. Porcelana. I pianino koniecznie i dziergane ażurowe serwety...Ja to mam na odwrót. Mi się marzy mieszkanie w centrum w jakiejś starej kamienicy z dużymi pokojami i takimi francuskimi balkonikami
A to co opisałaś o tych Mazurach to mnie akurat przeraża