reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ja chętnie wybyłabym gdzieś w okolice Wiązowny czy Łaskarzewa. Dobry dojazd do Warszawy a jednak wioski. Ale tak czy siak nie stać mnie...
Ja tez, ale oboje pracujemy w sztywnych godzinach wiec czekalyby nas dojazdy w godzinach pracy i to nas odstrasza. Teraz mieszkamy przy metrze wiec dojazd do centrum to 20-30 min.
Aha, ja lubie ogrody i teraz mam malenki ogrodeczek i dzialke ;) sam ogrodek normalnej wielkosci by mi wystarczyl :)

reklama
Ja tez, ale oboje pracujemy w sztywnych godzinach wiec czekalyby nas dojazdy w godzinach pracy i to nas odstrasza. Teraz mieszkamy przy metrze wiec dojazd do centrum to 20-30 min.
No z wiosek to najgorsze że bez korków w 30 minut dojedziesz ale akurat jak a 8 jedziesz to korki jak wracasz korki i tak w sumie minimum 2h dziennie zmarnowane

Starszaka nie wyciągnę a samego też nie zostawię :unsure: zrobiliśmy lekcje. Teraz mgła czy mżawka... Szaro buro i 4 stopnie plus wiatr
Matko, gdzie tak zimno? U nas tez dzisiaj bylo chlodno, ale mlodego zamotalam, sama w czapie, kurtce, szalu i rekawiczkach i bylo cieplo :) od razu lepiej sie czuje po spacerze. A mlodego bralam pod przymusem- plakal mimo nakarmienia to dalam mu smoka do skutku, wyszlismy i zasnal w koncu :)

Moje dziecko śpi od 5 rano po 30 minut o ile w ogóle.. teraz leży i jęczy, próbuje czymś go zająć ale on nic nie chce.. książeczki wywraca, zabawki odrzuca tylko by na raczki i by chodzić. A mnie już od kilku dni tsk bardzo plecy bolą:(
Współczuję bólu pleców, znam ten ból, chociaż Natalia nie wymaga długotrwałego noszenia to nachylenie się do niej to nie lada wyczyn

Ja to mam na odwrót. Mi się marzy mieszkanie w centrum w jakiejś starej kamienicy z dużymi pokojami i takimi francuskimi balkonikami:)
A to co opisałaś o tych Mazurach to mnie akurat przeraża
Ja bym chciałabym dom z ogrodem ciągle tego mi brakuje tetaz już niby lepiej bo więcej tej wisi i zieleni niż w Szklarskiej ale nadal to nie to....

Tak się cieszyłam na karmienie piersią. Ale mój entuzjazm minął... :(
Moje dziecko od 2 godzin nie ma co zjeść. Mam totalny brak pokarmu. Nie leci nic, próbowałam ściągać. I tylko się mecze. Totalny brak.
Musiałam dzisiaj zakupić mleko i podaje mm ale jednocześnie dostawiam do piersi. Jest jeden wielki krzyk.. mała nie może nic ze mnie wyciągnąć..
No ale jak karmilas piersią to jak to że może być braku pokarmu? Tak nagle?

reklama
Do góry