reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny dostałam hajs z ZUSu!!! Ogólnie plus bieżący macierzyński to za 3 miesiące mam taki hajs na koncie jakiego w życiu nie miałam !!! :):)

A w ogóle mój dostał propozycja pracy, nowa budowa w innej firmie też w Warszawie. Jakiś koleś co pracowali razem przy jednej budowie chce go teraz do siebie jako kierownika tej nowej.. a ja mam cykora. Jakoś się boje, ze coś pójdzie nie tsk a tu ma już ciepła posadkę..

reklama
Że tak to piszesz jakby kupno domu było pestka i pryszczem my zakup mieszkania mieliśmy długi ciągle pod górę załatwianie kredytu trwało 3miesiace aż miałam chwilę że jednak się nie uda i że jesteśmy za biedni dla tej naszej polski....

Spokojnie. No nie jest pryszczem. Mimo dobrych zarobków to i tak za mało żeby sensowny kredyt dostać wiec dogadaliśmy się z chłopem. Także tylko notarialnie umowę ogarnac i będę mogła działać.

Dziewczyny dostałam hajs z ZUSu!!! Ogólnie plus bieżący macierzyński to za 3 miesiące mam taki hajs na koncie jakiego w życiu nie miałam !!! :):)

A w ogóle mój dostał propozycja pracy, nowa budowa w innej firmie też w Warszawie. Jakiś koleś co pracowali razem przy jednej budowie chce go teraz do siebie jako kierownika tej nowej.. a ja mam cykora. Jakoś się boje, ze coś pójdzie nie tsk a tu ma już ciepła posadkę..

Super ! A co do pracy to rozumiem ze ciężko się przełamać ale jak to mówią kto nie ryzykuje ten nie zyskuje

reklama
Do góry