reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Moje dziecko śpi od 5 rano po 30 minut o ile w ogóle.. teraz leży i jęczy, próbuje czymś go zająć ale on nic nie chce.. książeczki wywraca, zabawki odrzuca tylko by na raczki i by chodzić. A mnie już od kilku dni tsk bardzo plecy bolą:(

reklama
My od 2 h na podwórku , najpierw spacer 1,5 h teraz mały śpi, a ja siedzę na werandzie i nadrabiam Internety :)
Ciepło nie jest ale nie pada to korzystamy :)
U nas dzisiaj lodowaty wiatr, więc spacer odpuściłyśmy. Ale jutro 19 stopni, więc połazimy [emoji295]
Dziewczyny dostałam hajs z ZUSu!!! Ogólnie plus bieżący macierzyński to za 3 miesiące mam taki hajs na koncie jakiego w życiu nie miałam !!! :):)

A w ogóle mój dostał propozycja pracy, nowa budowa w innej firmie też w Warszawie. Jakiś koleś co pracowali razem przy jednej budowie chce go teraz do siebie jako kierownika tej nowej.. a ja mam cykora. Jakoś się boje, ze coś pójdzie nie tsk a tu ma już ciepła posadkę..
To teraz bal [emoji87] co do nowej pracy to ja bym zaryzykowała. Kto nie ryzykuje, ten szampana nie pije [emoji106]
Apropos wczorajszych wpisów o szczepionkach. Ulka ma taki teraz strupek
To strupek zaraz odpadnie i zostanie tylko blizna [emoji6]

Ktoś mi podmienił dziecko! [emoji85] śpi dzisiaj jak susełek. To chyba ta pogoda, bo u nas zimnica i szaro, ponuro. Mogłam na spokojnie ją nakarmić, zostawić z ojcem i pojechać na zakupy i do Rossmanna.
Przyszła mata. Już sobie leżała i cieszyła się do misiów. Upatrzyła sobie szeleszczącego, tylko muszę nim hałasować [emoji23]

Wysłali już naszą chustę. Jutro będziemy się motać [emoji16]
20181029_160117.jpg

Załączniki

• 20181029_160117.jpg
    20181029_160117.jpg
    65 KB · Wyświetleń: 322
Moje dziecko śpi od 5 rano po 30 minut o ile w ogóle.. teraz leży i jęczy, próbuje czymś go zająć ale on nic nie chce.. książeczki wywraca, zabawki odrzuca tylko by na raczki i by chodzić. A mnie już od kilku dni tsk bardzo plecy bolą:(
Mam to samo dziś. Trzy drzemki po pół godziny i wszędzie źle i nuda

reklama
Do góry