reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny! ;)
U nas Kuba zasnal przed 21 ledwo dobudzilam go kolo 1 na jedzenie bo mi cyce prawie ekeplodowaly - tzn nawet go nie obudzial bo jadl na spiaco, kolejna pobudka o 4.30 i spi nadal. Poki co nasz zyciowy rekord ze spaniem :D

Pytanie do Was;) jak zezdzicie same z dzieckiem w aucie to gdzie macie fotelik z przodu czy jednak z tylu?
Z tyłu

Hej dziewczyny! ;)
U nas Kuba zasnal przed 21 ledwo dobudzilam go kolo 1 na jedzenie bo mi cyce prawie ekeplodowaly - tzn nawet go nie obudzial bo jadl na spiaco, kolejna pobudka o 4.30 i spi nadal. Poki co nasz zyciowy rekord ze spaniem :D

Pytanie do Was;) jak zezdzicie same z dzieckiem w aucie to gdzie macie fotelik z przodu czy jednak z tylu?
Ja mam z tylu za siedzeniem pasażera i na zagłówku lusterko żebym widziała małego :)

Witajcie

Dawno mnie nie było
Przeprowadzaliśmy się.....
Szczęście nam popsuła wczorajsza sytuacja- najstarsza córka zatruła się czadem.
Ledwo ja odratowalismy.
Leży w szpitalu.

Wina było źle składowana tzw.szlaka z kotłowni,bo w pomieszczeniu bezpośrednio w pionie pod nasza łazienka. A że do tej pory w naszym mieszkaniu nikt nie mieszkał nie było wiadomo że tak się dzieje.
Ja z córką w szpitalu. Mąż wezwał straż - u nas 450 jednostek,u sąsiada na gorze 200 a w tym pomieszczeniu w kotłowni zabrakło miernika......

Cieszę się że mojemu dziecku nic nie jest. Udało się w czas zareagować. Aurorze i Mai też nic nie jest. Nie były narażone... Ale gdybyśmy nie zaniepokoili się że Asia dlugo nie wychodzi.....nie chcę myśleć.

Helenka trzymam kciuki. Trzymajcie się ciepło. [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Myślę że każdy uważa że skoro masz teraz maleństwo w domu to wypada się zapowiedzieć żeby nie zwalać Ci się na głowę kiedy np. jesteś zajęta ;)

Ale chodziło mi ze jyz tak od kilku lat.. w ogóle chyba nikt nie przyszedł do mnie tak po prostu bo był w okolicy od ponad 6 lat kiedy mieszkam w Warszawie..

No teraz to inna sytuacja.. teraz bym chciała zapowiedzi by choć się ubrać i cycki schować :p

Do góry