reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jedna nocna pobudka nie wiem o której bo mnie to nie interesowało. Do wyra cyc i cicho być.
Teraz on śpi. Ja ściągnęłam z jednego cycka 150ml pewnie byłoby więcej ale zostawiam dla młodego raz dwa więcej do butli nie wlezie... Zostawiam go rano ze starym bo leje jak jadna cholera nie będę go przez pół Warszawy ciągać.. Wrócę to na te szczepienia trzeba iść choć chyba mały ma katar... Więc nie wiem jak to będzie. I oby teść mi Kacpra odebrał bo k..wa nie dość że jestem chora to jeszcze znając życie po szczepieniach będzie sajgon dodatkowo zahaczyć o aptekę muszę żeby co na gorączkę w razie W mieć...

Śniło mi się że Nas sąsiedzi zalewali ;) i że dostałam okres.... Póki co radość z mieszkania przesłaniają niedoróbki tych fiu...ów.
Na pewno chcesz szczepic przy tych katarach?
Miki bardzo do Ciebie podobny

Cześć dziewczyny.

U nas nocka spoko. Złapałam pierwszego snu 3 godz, potem nie pamiętam, ale chyba nie najgorzej.. o 5 pobudka , kupa, ale i uśmiechała się dużo:) teraz zasnęła sama na brzuszku..
Dziś mam gin na 17.( zabieram całą ferajnę w sensie męża i Klaudi, może nawet Dawida jeśli dziadki go nie odbiorą) I ból jajnika jakby owulacjia/ okres - oby nie. Z Dawidem miałam rok spokoju.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny.

U nas nocka spoko. Złapałem pierwszego snu 3 godz, potem nie pamiętam, ale chyba nie najgorzej.. o 5 pobudka , kupa, ale i uśmiechała się dużo:) teraz zasnęła sama na brzuszku..
Dziś mam gin na 17.( zabieram całą ferajnę w sensie męża i Klaudi, może nawet Dawida jeśli dziadki go nie odbiorą) I ból jajnika jakby owulacjia/ okres - oby nie. Z Dawidem miałam rok spokoju.
Ja też miałam ból jajnika i czułem że jakieś dni płodne??? A za jakieś parę dni okres dostałam no tylko że ja nie karmie KP więc akurat bo jutro 6tyg i po połogu....

Hej dziewczyny! ;)
U nas Kuba zasnal przed 21 ledwo dobudzilam go kolo 1 na jedzenie bo mi cyce prawie ekeplodowaly - tzn nawet go nie obudzial bo jadl na spiaco, kolejna pobudka o 4.30 i spi nadal. Poki co nasz zyciowy rekord ze spaniem :D

Pytanie do Was;) jak zezdzicie same z dzieckiem w aucie to gdzie macie fotelik z przodu czy jednak z tylu?

A w ogóle na stronie smyka mają ubranka z Pinokio kupilam małemu polspiochy są rewelacyjne dziś dokonuje kolejnego zakupu w postaci dwóch par, my już nosimy rozm 62 ale nie pajace jakoś te smyka są duże za to body i bluzeczki, polspiochy i inne to już 62 rośnie rośnie mój Damianek

My tez juz wskakujemy w coraz wieksze rozmiary [emoji5] niedlugo wyciagam z szafy 68, mysle ze jeszcze z 2 tygle i beda dobre [emoji5]

U nas nocka podobnie, ok 20 poszła spać, karmienie na wpół śpiąco po 23, potem 3 i o 6 pobudka. Teraz dosypia ale zaraz musimy się szykować zawieźć starsza do szkoły:)

reklama
Hej dziewczyny! ;)
U nas Kuba zasnal przed 21 ledwo dobudzilam go kolo 1 na jedzenie bo mi cyce prawie ekeplodowaly - tzn nawet go nie obudzial bo jadl na spiaco, kolejna pobudka o 4.30 i spi nadal. Poki co nasz zyciowy rekord ze spaniem :D

Pytanie do Was;) jak zezdzicie same z dzieckiem w aucie to gdzie macie fotelik z przodu czy jednak z tylu?

Ja z tylu i lusterko na zaglowku

Do góry