reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja mam w Knurowie chyba 3 ciotki i 3 kuzynki ktore znam a do tego kilku kuzynow j kuzynki ktoruch na oczh jie widzialam. Moja mama za malego chodzila tam do szkoly bo mieszkala u swojej siostry i pilnowala jej dzieci. Swoja droga nigdy tam nie bylam... podobno spokojna okolica ;) niewielkie miasto.

Tez mialam kupic ;) Jakies konkretne czy pierwsze lepsze mozna kupic?

Ja coś tam ogarniam. Mój już pare lat mieszka od pon do piątku to czasem bywam Zobaczymy podobno wszędzie dobrze byle razem

Ale to sama prawda! Nie będę opisywać co i jak, ale to była najbardziej niegrzeczna rzecz, jaką kiedykolwiek zrobiłam [emoji14]

Ano bliżej, u nas wszystkie miasta na jednej kupię, to wszędzie rzut beretem ;) jak się trochę ogarniesz to koniecznie jakaś kawa.

Szukam neurologa dla Miłka. Niepokoi mnie, ponieważ cały czas wystawia jezyk przed dziąsła. Od tygodnia to obserwuje, ale nie wiem czy wczesniej tego nie robił, czy nie zwróciłam uwagi :/
Tak jakby między dziąsła a wargę dolną takiego szympansa robi?? Bo jak tak to Miki też.

Czy Wasze maluchy też jak próbują zasnąć to się tak wiercą i szarpią w sensie że rączkami? Mój macha nimi, uderza się, mam wrażenie że sam siebie wybudza tymi ruchami. Jakby mu te rączki przeszkadzały. Podobno po drugim skoku rozwojowym maluchy powinny łapas małe zabawki w rączki. Czy jest szansa że te rączki się wkrótce ogarną?
Raczej po 3 msc życia drugi skok mija w 9 tyg. i maluchy jeszcze tych rąk nie ogarniają... Bo łapią od urodzenia...

Cześć mamusie, u nas nocka super [emoji16] owszem były pobudki ale cycek w ryjka i dalej w kimono [emoji16] Teraz jesteśmy u Julci babci czyli u mojej teściowej [emoji846] miłego poranka [emoji6]

reklama
A moje dziecko dziś odrzuciło butelkę i tylko cyc!

Ja go biorę do butelki a on głowę do cyca i ciumka mi koszule. Smoka wypluwa z butli, tylko go do cycka wezmę spokój i je.. teraz tak samo, ryczy- krzyczy, wzięłam go do cyca aniołek ! Zamknął oczka i tak słodko ciumka :)

On miał być butelkowy a robi się cycowy

Do góry