reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny! ;)
U nas Kuba zasnal przed 21 ledwo dobudzilam go kolo 1 na jedzenie bo mi cyce prawie ekeplodowaly - tzn nawet go nie obudzial bo jadl na spiaco, kolejna pobudka o 4.30 i spi nadal. Poki co nasz zyciowy rekord ze spaniem :D

Pytanie do Was;) jak zezdzicie same z dzieckiem w aucie to gdzie macie fotelik z przodu czy jednak z tylu?
Z tyłu

Hej dziewczyny! ;)
U nas Kuba zasnal przed 21 ledwo dobudzilam go kolo 1 na jedzenie bo mi cyce prawie ekeplodowaly - tzn nawet go nie obudzial bo jadl na spiaco, kolejna pobudka o 4.30 i spi nadal. Poki co nasz zyciowy rekord ze spaniem :D

Pytanie do Was;) jak zezdzicie same z dzieckiem w aucie to gdzie macie fotelik z przodu czy jednak z tylu?
Ja mam z tylu za siedzeniem pasażera i na zagłówku lusterko żebym widziała małego :)

Witajcie

Dawno mnie nie było
Przeprowadzaliśmy się.....
Szczęście nam popsuła wczorajsza sytuacja- najstarsza córka zatruła się czadem.
Ledwo ja odratowalismy.
Leży w szpitalu.

Wina było źle składowana tzw.szlaka z kotłowni,bo w pomieszczeniu bezpośrednio w pionie pod nasza łazienka. A że do tej pory w naszym mieszkaniu nikt nie mieszkał nie było wiadomo że tak się dzieje.
Ja z córką w szpitalu. Mąż wezwał straż - u nas 450 jednostek,u sąsiada na gorze 200 a w tym pomieszczeniu w kotłowni zabrakło miernika......

Cieszę się że mojemu dziecku nic nie jest. Udało się w czas zareagować. Aurorze i Mai też nic nie jest. Nie były narażone... Ale gdybyśmy nie zaniepokoili się że Asia dlugo nie wychodzi.....nie chcę myśleć.

Helenka trzymam kciuki. Trzymajcie się ciepło. [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Myślę że każdy uważa że skoro masz teraz maleństwo w domu to wypada się zapowiedzieć żeby nie zwalać Ci się na głowę kiedy np. jesteś zajęta ;)

Ale chodziło mi ze jyz tak od kilku lat.. w ogóle chyba nikt nie przyszedł do mnie tak po prostu bo był w okolicy od ponad 6 lat kiedy mieszkam w Warszawie..

No teraz to inna sytuacja.. teraz bym chciała zapowiedzi by choć się ubrać i cycki schować :p

Do góry