kasiaczek89pl
Fanka BB :)
W Knurowie Kamil ma cześć rodziny
Ja nikogo mówisz ze odwiedzacie rodzinkę ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Knurowie Kamil ma cześć rodziny
Z tyłuHej dziewczyny!
U nas Kuba zasnal przed 21 ledwo dobudzilam go kolo 1 na jedzenie bo mi cyce prawie ekeplodowaly - tzn nawet go nie obudzial bo jadl na spiaco, kolejna pobudka o 4.30 i spi nadal. Poki co nasz zyciowy rekord ze spaniem
Pytanie do Was jak zezdzicie same z dzieckiem w aucie to gdzie macie fotelik z przodu czy jednak z tylu?
Ja kiedyś przeleciałam knurowianina I tyle mam wspólnego z Knurowem
Gratulacje! Bedzie dobrze i z mezem na codzien
Ja mam z tylu za siedzeniem pasażera i na zagłówku lusterko żebym widziała małegoHej dziewczyny!
U nas Kuba zasnal przed 21 ledwo dobudzilam go kolo 1 na jedzenie bo mi cyce prawie ekeplodowaly - tzn nawet go nie obudzial bo jadl na spiaco, kolejna pobudka o 4.30 i spi nadal. Poki co nasz zyciowy rekord ze spaniem
Pytanie do Was jak zezdzicie same z dzieckiem w aucie to gdzie macie fotelik z przodu czy jednak z tylu?
Witajcie
Dawno mnie nie było
Przeprowadzaliśmy się.....
Szczęście nam popsuła wczorajsza sytuacja- najstarsza córka zatruła się czadem.
Ledwo ja odratowalismy.
Leży w szpitalu.
Wina było źle składowana tzw.szlaka z kotłowni,bo w pomieszczeniu bezpośrednio w pionie pod nasza łazienka. A że do tej pory w naszym mieszkaniu nikt nie mieszkał nie było wiadomo że tak się dzieje.
Ja z córką w szpitalu. Mąż wezwał straż - u nas 450 jednostek,u sąsiada na gorze 200 a w tym pomieszczeniu w kotłowni zabrakło miernika......
Cieszę się że mojemu dziecku nic nie jest. Udało się w czas zareagować. Aurorze i Mai też nic nie jest. Nie były narażone... Ale gdybyśmy nie zaniepokoili się że Asia dlugo nie wychodzi.....nie chcę myśleć.
To Alek rośnie jak na drożdżachMy tez juz wskakujemy w coraz wieksze rozmiary [emoji5] niedlugo wyciagam z szafy 68, mysle ze jeszcze z 2 tygle i beda dobre [emoji5]
Już 68? To kawaler...My tez juz wskakujemy w coraz wieksze rozmiary [emoji5] niedlugo wyciagam z szafy 68, mysle ze jeszcze z 2 tygle i beda dobre [emoji5]
Ubierasz malucha śpiącego i do auta? A do szkoły wchodzisz czy starsza sobie już radzi?U nas nocka podobnie, ok 20 poszła spać, karmienie na wpół śpiąco po 23, potem 3 i o 6 pobudka. Teraz dosypia ale zaraz musimy się szykować zawieźć starsza do szkoły
Myślę że każdy uważa że skoro masz teraz maleństwo w domu to wypada się zapowiedzieć żeby nie zwalać Ci się na głowę kiedy np. jesteś zajęta