18grudzien
Fanka BB :)
Ja już 5 nie chve!!! Podziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie będzie spał tylko jęczałHalasowac w dzień w sensie nie specjalnie ale robić wszystko normalnie
W jakim wieku Twoje dzieci? Maluch długo sam na tej macie daje radę?Ja mam dwie starsze i chłopa w weekend kiedy ogarnia księgowa , załadunek , działkę i materiały. Czyli tyle co nic. No i fakt czasem ciężko się zebrać ale kładę młodego na matę wołam młoda i gadamy, młodsza ma bardziej swój świat i sama mówi idę bo się nudzę z Wami. Albo bawi się z młodym. Jeszcze dziecinna jest. Dzięki Bogu bo dwie buntowniczki to dużo trochę Robimy zadania ze starsza ,plotkujemy a młody się bawi. Wychodzimy razem co dla mnie jest naturalne bo nie mam z kim zostawiać. Ale jak idę do sklepu np to kazde coś dostaje nie tylko młody.
Mój chłop chce czwarte !!!
Ja mam też 3 [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
U mnie tak samo I na wyjścia body plus spodenki tak jak po domuJa tak samo, chociaz dla mnie body i polspiochy albo dresy to tez ciuchy na wyjscie [emoji1]
Kurcze może i mój przywyknie znów do normalnosci. Bo mówię że na początku tak nie było. A w tym tygodniu siedzę i patrzę jak.kurz zbiera się na półkach
W jakim wieku Twoje dzieci? Maluch długo sam na tej macie daje radę?
Ja już 5 nie chve!!! Podziękuję
Myślę że każdego to czeka .
Takie myśli że niewystarczająco "coś" robimy.
Ale wiem z doświadczenia że rozwiązanie przychodzi po czasie