D
Deleted member 180961
Gość
A co do tamponow to ja bym chyba jeszcze nie uzywala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co do tamponow to ja bym chyba jeszcze nie uzywala
To polecam 51015 są mega miękkie i bardzo rozciągliwe że łatwo się zakładaNie no spoko. Tylko ze ja nie mam ... zwyczajnie nie mam. Nie kupowałam na początku a terax nosimy to co dostał w prezentach na chrzest. Pewnie będę musiała kupić
Chyba przed świętami te zimowe i jesienneJa nie wiem dokładnie kiedy te wyprzedaże ale też chętnie skorzystam!
Najbardziej czekam na te -60% w sklepach stacjonarnych w galeriach. To chyba będzie po świętach bożego narodzenia a przed nowym rokiem chyba , co ???
Popieram dzień to dzień a na noc jesteśmy po kapaniu cichoAgaroko moja córka hałasuje jak mały śpi i jej nie uciszam, chyba że robi coś po złości i np. Trzaska drzwiami. W kuchni też coś robię gdy śpi, odkurzam , nawet odkurzalam w pokoju gdzie spał a dość głośno wyje ten odkurzacz to ani drgnal nawet. Moim zdaniem nie można tak w zupełnej ciszy go trzymać.
Kupione niestety....Ależ to smakowicie wygląda
Te z 51015 ubiera się szybko są miękkie i baaardzo rozciągliwe mik mik i ubrane jedne mam z Rossmann to są sztywne i ich nie lubięJa lubię ale mały miał tylko raz bo ciężko się ubiera, a ze pampersa czasem to i co godzinę zmieniam to za dużo zamieszania
Ja dopiero od poniedziałku nosze normalne gacie i podpaski także do tamponów jeszcze długa droga [emoji85][emoji85][emoji85]
A ja w szpitalu zwykle gacie od razu bawełniane heheO mamo, zwykle podpaski to ja juz w szpitalu zakladalam bo niewygodnie mi z pielucha bylo