reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja musiałam naładować to mi się nie chciało iść po niego. Pobudka 00:20. 2:20. 4:20. I to już do rano coś koło 7 przysnąl. Potem jedzenie pampers i teraz śpi. Ogarniam się póki nie wola i dziś kontrola z młoda po chorobie. Może młodego na Rota zaszczepia ale chyba nie bo mam jakieś przeczucie ze go katar zbiera wiec znów przełożymy. Szybko sklep obiad koleżanka wbije a potem stary wraca. W końcu bo mi się ten tydz ciągnął jak cholera.
Mój dzisiaj ma problem z brzuszkiem bo pręży się i pierdzi i ciągle marudny i płacze . Więc nie śpi i od rana masuję , Ogrzewam suszarką, przyginam nóżki do brzuszka. Nie zrobiłam jeszcze nic bo nie da się go odłożyć nawet na minutę

reklama
U mnie maluch też głównie pajace albo body i półśpiochy. Wiem - jakoś tak.piżamowo ale i jemu wygodnie i mi też.
Pamiętam jak że starszym pojechałam.ba bioderka - on cienki pajac i na to kombinezon bo to koniec jesieni wtedy. A inne dzieci głównie dziewczynki postrojone. Jedną pamiętam jeansy i bluzka na guziczki koszulowa w kwiatki. Wtedy to się czułam jakby młody nago był albo bieda ostra że ubranek nie ma

U mnie pajace to do spania - nosi w miedzy 19-9
W dzień w domu Body i polspiochy albo spodnie takie legginsowe
A na wyjścia ma normalne ciuchy

Mój dzisiaj ma problem z brzuszkiem bo pręży się i pierdzi i ciągle marudny i płacze . Więc nie śpi i od rana masuję , Ogrzewam suszarką, przyginam nóżki do brzuszka. Nie zrobiłam jeszcze nic bo nie da się go odłożyć nawet na minutę

Ja miałam takie dwa tygodnie wiec wiem jak jest. Mój dziś tez marudny ale póki co spał. Ogólnie to chce już wieczór bo dziś jakaś nieżyciowa jestem

Moja tez taka jest na palcach musze chodzic a chlopakow wyzywam jak sie dra. Czesto potem placze bo zmeczona a halasy w domu. nie ma lekko. Jedyne co kocha to odkurzacz zasypia odrazu.

Mój ogólnie na hałasy nie reaguje.
A z odkurzaczem różnie, na szczęście jak odkurzam to nie słyszę ze mały płaczu i tylko wyłączam a ten już spocony od wrzasku

Ja nie wiem dokładnie kiedy te wyprzedaże ale też chętnie skorzystam!
Najbardziej czekam na te -60% w sklepach stacjonarnych w galeriach. To chyba będzie po świętach bożego narodzenia a przed nowym rokiem chyba , co ???

Tak, zawsze po świętach zaraz.
W ogóle dobrze się przejść przed samymi świetami do zary czy reserved bo oni tam już układają tematycznie szybciej. Np wszystkie bluzki razem wszystkie spodnie itp i można obadac co będzie, tylko cen nie ma...

A Zara zawsze w drugi dzień świat online o 22 rusza to zawsze prxygotowuje sobie koszyk szybciej i równo o tej porze kupuje:)

Agaroko moja córka hałasuje jak mały śpi i jej nie uciszam, chyba że robi coś po złości i np. Trzaska drzwiami. W kuchni też coś robię gdy śpi, odkurzam , nawet odkurzalam w pokoju gdzie spał a dość głośno wyje ten odkurzacz to ani drgnal nawet. Moim zdaniem nie można tak w zupełnej ciszy go trzymać.
Też tak uważam. Tylko my w domu funkcjonujemy na dole i tu mamy salon z kuchnią. Otwarta przestrzen. Tv włączone.ale gotowanie obiadu bez szans. WczesWcze tak nie było. Też czasem przy nim odkurzałam. Teraz śpi jak mysz pod miotła.

reklama
Juz po wizycie, wszystko pieknie, zielone swiatlo, a nawet przykaz zeby zaczac cwiczyc ;) wiec w weekend przejde sie na silke pierwszy raz od chyba roku, pewnie odpadne po 5 minutach hehe

Do góry