Adell1994
Fanka BB :)
DobrePrzypomniała mi się ta reklama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DobrePrzypomniała mi się ta reklama
Jak nie siedzi to tylko chusta. Te wszystkie co piszą od 3 m.z. mogą tylko zaszkodzić. Chyba na dziecisawazne.pl jest kilka artykułów nt tematDziewczyny, która ma doświadczenie dotyczące nisideł? Kiedy i jakie nosidło jakby nam.z chustą nie wyszło? Ergonomiczne gdy dziecko samo siedzi? Czy można coś wcześniej bezpiecznie?
Popieram dzieci tak szybko wyrastają z ubranek że nie ma na co czekać
Ja mojemu też codziennie zakładam body plus spodenki dresowe albo takie cienkie ala legginsy nie zostawiam żadnych ubranek ,, na niedzielę " bo połowy pewnie bym mu nie ubrała nigdy
Mój w spodenkach cieniutkich i tetra nakryty tylko. Ja tez lubię spać okryta. I o dziwo w lecie pod kołdra spałam i było mi chłodno ale zazwyczaj jak lato to tylko przerzucona prześcieradłem I widzę ze młody podobnie. Byle było jakieś okrycie. Oczywiście stopy wywala na wierzch. Przy tamtych kombinowałam z śpiworami cudami a terax olewam. Jak się obudzę to przyrzuce w tuliku fajnie bo się nie rozkopie. Z naszego już wyrasta. Muszę kupić większy. Czasem lubi się otulić. Zwłaszcza jak brzuch szaleje
Hehe inna energie dziecko czuło.Moja mama tak samo , że on taki grzeczny że kochany wnuczek babci . Ja jej się żalę a on później nie to dziecko . Ostatnio po szczepieniach , chodzę bujam co przysnął to próbowałam go odłożyć to on od razu oczy jak 5 zł , cały dzień nie miałam nawet kiedy iść do toalety , przyjechała moja mama wzięła to na ręce na 2 minuty po czym jak gdyby nigdy nic odłożyła do łóżeczka i spał.
Mój zasnął z pół godzinki po północy z tym ze teraz znowu pobudka . Nawet dwóch godzin nie przespał .
Wstałam i zserwisowalam dziecko i odłożyłam do wózka ( zawsze śpi z nami już o tej porze) i tak nasłuchuje. A on śpi jakoś lekko bo ciagle słyszę jak się przeciąga, coś tam gada.. i nie wiem czy zasypiać czy zaraz mi się obudzi.. mógłby pospać znów te 3 h to akurat jak Kamil będzie wstawał...
Kurde a mój ostatnio zmarzlak. Jak go daje do chłodnego a jest tylko w bodziaku to trzęsie usteczkami ( ja chodzę tylko w koszuli nocnej wiec za zimno to tez nie jest"
Tsk samo po kąpieli, trzęsie mu się warga i aż dostaje czkawki.. tylko go przykryje i otulę to przechodzi..